Bladen

Dit verdwijnt uit The Sun

24-01-2013 08:45

Wat miste u terwijl hij even niet op internet zat, tv keek of een krant inkeek? Dit. Het ochtendgebed van Thepostonline.

Lance Armstrong graffiti kleurt LA

Boeven doen het goed in de kunst. Peter Donkersloot verdiende een fortuin met afbeeldingen van Marlon Brando die Don Corleone speelde. Lance Armstrong doet het goed als graffiti held in de straten van LA

Borsten van pagina 3 geweerd

Natuurlijk lazen we The Sun ook voor de goede interviews, maar op pagina 3 hielden de heren altijd even stil. Dat hoeft niet meer, want daar zullen geen blote borsten meer staan. Ze worden eruit gehaald wegens seksisme.

Beste trucjes van voetbalvrouwen

Omdat we seksisme altijd en overal moeten bestrijden, hierbij een video van voetbalvrouwen die dingen kunnen die de meeste mannen niet voor elkaar krijgen. Twittertipje van Barbara Barend.

Carla Bruni gaat weer zingen

Als presidentsvrouw tokkelde ze nog wel eens op haar gitaar, maar dat bleef hobbyisme. Nu ze geen presidentieel staatsdecorum meer hoeft na te volgen, mag ze weer doen wat ze wil. Carla Bruni gaat weer zingen, ook om weer wat centen binnen te brengen in huize Sarkozy.

Apple begint te rotten

Is het gedaan met de Applehype? Iedereen zou nog steeds jaloers zijn op Apple, maar de aandeelhouders zijn teleurgesteld. Het aandeel stortte met 10 % in. Er worden minder Macs verkocht.

Britten bouwen sneeuwpoppen tegen overstroming

Ook in Engeland hebben ze weergekkies. Het Britse milieuagenschap heeft een tip: als je niet wilt dat je huis overstroomt, bouw een sneeuwpop; dan smelt het water gelijkmatiger.

Kinderbestek goed tegen tv-vraatzucht.

We hebben er weer één: een wetenschappelijk onderzoek. De Wageningse universiteit ontdekte dat je voor de tv minder eet met kinderbestek dan met grote mensen mes en vork. Zit hem erin dat je met de kleine bestekuitvoering kleinere hapjes neemt.

China censureet Skyfall

Een schietscène in Shanghai is uit de nieuwste Skyfall geknipt voor de Chinese editie. Een Chinese bewaker werd neergepaft, en dat mochten de bezoekers dus niet zien!

Van Rhijn onterecht aan de kant

ONRECHT! Ajax-rechtsback mag zondag niet spelen tegen Vitesse omdat hij een ONTERECHTE rode kaart kreeg. Scheidsrechter Pol van Boekel gaf toe dat hij een onjuiste rode prent uitdeelde, maar de schorsing als gevolg daarvan wordt niet opgeheven.

Cor Boonstra rommelde met boeken

Hij was Philips-topman, kreeg toen een tikkie omdat hij met voorkennis zou hebben gehandeld, belandde in de Quote 500 en ging investeren. Maar niet heel goed. Zijn geïnvesteerde vermogen bij bouwbedrijf Koop is deels verdwenen. Cor Boonstra schijnt zelfs boekhoudmalversaties te hebben gepleegd om de barre jaarcijfers op te poetsen.