Bladen

OMG! Rafael slaapt weer bij Sylvie

24-01-2013 11:55

Rafael en Sylvie, make up your minds! Sinds het paar begin januari bekendmaakte uit elkaar te gaan, knippert hun relatie onregelmatiger dan de stoplichten in Almelo. Is het uit, dan lijkt het weer aan, maken ze bekend dat het echt uit is, en dan lijkt het toch weer aan. Rafael zou vorige week namelijk bij Sylvie geslapen hebben. Aldus het altijd betrouwbare Weekend.

Rafael zou afgelopen vrijdagavond naar het appartement van Sylvie zijn gegaan. Hij verliet de woning pas de volgende ochtend, aldus de bosjesliggers van het roddelblad. Rafael heeft onlangs een appartement gehuurd niet ver van zijn oude thuis bij Sylvie, dus het is niet dat hij de onregelmatige treinverbinding de schuld kan geven.

Enfin, het officiƫle statement van hun management is dat de relatie tussen Rafael en Sylvie nog altijd UIT is. Maar wees niet verbaasd als er op korte termijn een groot interview in Bild staat of te zien is bij RTL Exclusiv. Want zo werkt de pr-machine van de Van der Vaartjes. Wij kijken nergens meer van op.