Voetbal

Real Madrid ontkent geruchten over ontslag

24-01-2013 13:07

José Mourinho is voorlopig nog even veilig bij Real Madrid. Dat heeft voorzitter Florentino Perez zojuist bekend gemaakt op een persconferentie. 

De Spaanse krant MARCA wist vanochtend te melden dat Mourinho moest vertrekken, maar volgens Perez is daar geen sprake van. Ook een ultimatum dat gesteld zou zijn door Sergio Ramos en Iker Casilias (wij eruit of hij eruit) wordt door Perez ontkent. “Ik heb Casillas en Ramos gesproken en zij hebben helemaal geen ultimatum gesteld. Dit verhaal is gelogen.” Toch lijkt de positie van de Portugees niet veilig. Toen een journalist vroeg hoe de status van de trainer is zei Perez:  “Vraag me niet naar toekomst Mourino. Daar zeg ik niks over.”

Het lijkt daarom zeker dat Mourinho komende zomer vertrekt. De Portugees ligt al het gehele seizoen onder vuur, onder meer vanwege de belabberde resultaten in de competitie. Bovendien ligt hij in de clinch met Cristiano Ronaldo en zette hij recent Iker Casilas op de bank. Tijdens de persconferentie nam Perez het geen enkele keer op voor zijn trainer. Een teken aan de wand.