Bladen

‘Vrouwen houden van multi-daten’

25-01-2013 09:05

Luxesauna aan Zuid-As failliet

Rabo-bank leidt strop met omvallen van luxe-sauna op de Amsterdamse Zuid-As, het financiële centrum van Nederland. In 2009 opende Spa Zuiver zijn beslagen ramen, maar het avontuur is alweer voorbij. Een bron van TPO zegt vanochtend: ‘Het was niks, Je werd gebombardeerd met aanbiedingen dat je er tegen zware reductie naar toe kon. Het was in een tennishal, waar je doorheen moest. Buiten keek je tegen een betonnen muur, waardoor je steeds ‘pok,pok, pok’ hoorde van de tennisballen, en de ontspanning maar niet wilde komen.’

Olcay Gulsen is onbeschofte dater

Heerlijk feminisme. Olcay Gulsen belt dates vaak op het laatste moment af, niet omdat ze bang is, maar omdat ze het te druk heeft. In tegenstelling tot de meeste mannen, die zich prima voelen bij lomp afbellen, voelt zij zich daar schuldig over. ‘Dat is het tegenovergestelde van netjes.´

Obama´s grijze gebied

Mensen in de politiek worden snel oud. President Obama is goed geconserveerd gebleven na vier jaar Witte Huis, constateert Slate.

Kleinzoon modeontwerpster was bij Eindhovense bende

De kleinzoon van de Eindhovens modeontwerpster Marjan Strijbosch was aanwezig bij de nare geweldseruptie in Eindhoven. De kledingmaakster laat via een woordvoerder weten´behoorlijk geschrokken te zijn.´

Humberto Tan smelt voor babyvideo

Bij Radio 1 tweet Lara Rense dat ze dubbele espresso´s drinkt tegen het ochtendhumeur. Humberto Tan stuurt deze grappige video naar de achterban.

Behind the scene opnames bij Kathryn Bigelow

Kathryn Bigelow staat deze week groot in Time. De regisseur van de bewierookte film Zero Dark Thirty siert de cover van het Amerikaanse weekblad. Time toonde ons de making of van het maken van die cover.

Christopher Hitchens nam Brazilian wax!

De kale K. is een hype bij de meisjes, maar sommige mannen nemen hem ook. Intellectuelensite Salon stuurde een verslaggever, en ontdekte dat godsdienstafkraker Christopher Hitchens af en toe met zijn benen in de lucht hing om zich te laten ontharen.

VN onderzoekt gebruik van drones

Inzet van Drones wordt als problematisch gezien. Er vallen teveel burgerdoden, en het gemak om een oorlog te starten neemt toe. Zeggen tegenstanders. De VN onderzoekt de kwalijke gevolgen van het gebruik van de onbemande vliegtuigen. Op radio 1 vergeleek een boze meneer de inzet van Drones met het spelen van een videospelletje.

Oud eten op tafel door crisis

Volkskrant opent met armoedenieuws. ‘De groeiende armoede leidt ertoe dat producten met een beperkte houdbaarheidsdatum toch hun weg vinden naar de Nederlandse eettafel’, schrijft de krant. Ook producten met fabrieksfouten als een verkeerd artikel worden niet langer naar goede doelen doorgestuurd of naar supermarkten in het buitenland.

Vrouwen houden van multi-daten

Althans dat meldt website lovestruck.com. Steeds meer Britse vrouwen hebben meer dan een man waarmee ze dingen doen die volgens de burgerlijke etiquette voorbestemd zijn aan slechts één persoon.