Olcay wordt paardenmeisje

27-01-2013 12:23

De zaterdagavond van de Fashion Week is het traditioneel de avond van Olcay Gulsen. Altijd weer een verrassing waarmee Gulsen aankomt.

De Koerdisch-Nederlandse cheffin van modemerk Supertrash presenteerde deze zaterdag een amazone- lijn in de naar paarden geurende Hollandsche Manege aan de Amsterdamse Overtoom.  De collectie  herbergt alles waarmee paarden lifestyle in verband gebracht kan worden: van een hypercorrecte kakkineuze Engelse country stijl lijn tot aan een stoute ‘Glamazon’  collectie die bestaat uit leren broeken, suède jackets , maxi dresses en glanzende gebreide items. D’r waren ook dj’s, want ach, waarom ook niet.

Trots

Olcay Gulsen liet een persbericht versturen vol zelffelicitatie: ‘Na de overweldigende show van vorig jaar wilden we dit jaar iets totaal anders. Ik was enorm geïnspireerd door de mythologie rondom The Amazones en de AW13/14 collectie is dan ook ontworpen vanuit dit thema. De show is een bonte parade van indrukken. Ik ben ontzettend trots dat we weer totaal iets anders hebben laten zien. Voor mij kwam alles samen vanavond: de collectie, de locatie, de styling, de modellen, de muziek en de sfeer