Nieuwe muziek: nu met beeld

28-01-2013 12:00

TMF is dood, The Box is al tijden doordrenkt met humoristische series en MTV doet nog slechts een leuke sitcoms en maatschappelijk verantwoorde programma’s als Plain Jane, Moneymakers en Made. Kortom: voor ieder met alleen kabel-TV is het leven muzikaal gezien een stuk saaier. ThePostOnline zet wat nieuwe videoclips op een rijtje.

Nicole Scherzinger – Boomerang

Het is duidelijk wie het talent achter de Pussycat Dolls was. Nicole in hoogsteigen persoon. Althans, qua zang. Nicole maakt tegenwoordig zonder haar schaars geklede dansmeisjes muziek, en brengt weer een fijne clip op je beeldscherm.

Justin Timberlake – Suit & Tie

Ook is duidelijk wie het talent van *NSYNC was. Hij draait solo alweer even mee: Justin Timberlake. Menig meisje uitte zich op verschillende sociale media al dolgelukkig toen Justin aankondigde dat er meer muziek van zijn hand kwam. En hier is dan de eerste single van zijn nieuwe album. Suit & Tie: Barney Stinson kan trots zijn.

Moya – A Little More Love

Meisje uit Brighton dat toevallig ook leuk kan zingen. Na een EP is ze nu toe aan wat grote mensen in de muziek doen: een album maken. De clip is ook de moeite waard: dit keer niet wegens onwijze sexyheid, maar meer wegens mooie beelden.

Arlissa – Sticks & Stones

Haar website is een soort enorm moodboard. Die haar muziek ook prima weergeeft in beeld. En bovendien weet je precies waar Arlissa zich mee bezig houdt. Ook weer een clip met mooie beelden en een fijn deuntje.

Modestep – Another Day ft. Popeska

Nog geen zin gehad in festivals? Check Modestep. Niet alleen dansbaar, de clip is ook zeer festivallustopwekkend. 11 februari komt hun debuutalbum, en de 21e staan ze in de Melkweg.

Bastille – Pompeii

Houd dit in de gaten. Zeker als je pretendeert hipster te zijn. Het is leuk, nieuwe, en het gaat groot worden.