Nieuw uittenue Nederlands Elftal

04-02-2013 11:21

Drie strakke koppies vanochtend in het Rijskmuseum. De jonge talenten Adam Maher, Kevin Strootman en Ricardo van Rhijn mochten opdraven voor de presentatie van het nieuwe uittenue van het Nederlands Elftal. Het merkwaardige en ‘typisch Nederlandse’ zwarte tenue dat de afgelopen tijd gedragen werd kan opgevouwen de verzamelkast in, voortaan juichen we voor de spelers in het vertrouwde rood-wit-blauw. En die support zullen de kinderen van bondscoach Van Gaal nodig hebben, want voorlopig zijn ‘we’ geen topfavoriet voor de titel op het WK in Brazilië. 

Uittenue NL

www.twitter.com/nbekkers

Selectie

Woensdag in de oefenwedstrijd tegen Italië, thuis in de ArenA, wordt het uittenue voor het eerst gedragen. Deze spelers zijn geselecteerd:

Tim Krul (Newcastle Utd), Michel Vorm (Swansea City), Kenneth Vermeer (Ajax)

Daryl Janmaat, Joris Mathijsen, Bruno Martens Indi, Stefan de Vrij (allen Feyenoord), Ron Vlaar (Aston Villa), Daley Blind, Ricardo van Rhijn (Ajax)

Jordi Clasie (Feyenoord), Marco van Ginkel (Vitesse), Jonathan de Guzman (Swansea City), Kevin Strootman (PSV), Adam Maher (AZ)

Jermain Lens (PSV), Ola John (Benfica), Robin van Persie (Manchester Utd), Dirk Kuijt (Fenerbahce), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04)