Bladen

Familie van Royen zing: ‘Evert bedankt, Evert bedankt’

06-02-2013 13:34

Bij Heleen van Royen is vandaag de vlag uitgegaan. De schrijfster kon vandaag weekblad Privé uit de schappen halen met een grootse rectificatie van Evert Santegoeds aan haar adres. Op Facebook jubelt ze dan ook: “Evert bedankt, Evert bedankt, Evert, Evert, Evert bedankt!”

Privé schreef vorige week dat Heleen een seksrelatie zou hebben gehad met de tennisleraar en ex-vriend van haar dochter Olivia. Het verhaal was volgens de schrijfster nergens op gebaseerd en ze spande een kort geding aan tegen Privé en De Telegraaf. Voor het geding vrijdag kon dienen werd een schikking getroffen.

“Privé en De Telegraaf kunnen de door hen verspreide berichten over Heleen van Royen en een tennisleraar niet waarmaken,” lieten de partijen weten in een persbericht. Vandaag dus een paginagrote rectificatie in het weekblad. Heleen en Olivia krijgen bovendien een schadevergoeding waarvan de hoogte niet bekend wordt gemaakt. De familie Van Royen maakt er echter geen geheim van wat er met het geld gebeurt: “We gaan zaterdagavond de bloemetjes buiten zetten met onze Braziliaanse PRIVÉ-tennisleraar Ruan en nog wat Nederlandse chicks. PARTY TIME! Foto’s volgen. ;-),” aldus Heleen op Facebook.