Nieuwe muziek: nu met beeld

13-02-2013 16:00

Bruno Mars – When I Was Your Man

Opperhipster Bruno Mars is niet alleen van de hoedjes, als kers op de slagroom is zijn nieuwe clipje die je het gevoel geeft ergens in het begin van de jaren 70 te zijn beland. Met de piano geeft het een Elton Johniaans gevoel. Niet leuk voor Valentijnsdag, trouwens. Tenzij je een gebroken hart hebt.

The Partysquad – Helemaal Naar de Klote

Helemaal waus! Mocht je dit weekend nog helemaal naar de klote gaan, van de Lux naar after, terug naar de Paradiso en door naar de andere after en weer terug naar de Melkweg, en op naar nog een after, dan is deze van The Partysquad je soundtrack. Barman, doe mij d’r nog maar één. Of twee. Cheers.

Nina Nesbitt – Stay Out

Cliché concept, guitig meisje met een gitaar. Maar bij Nina werkt het wel. Ze klinkt een beetje als Amy MacDonald, maar maakt dan wél leuke muziek. Op zich essentieel als je een cliché concept gebruikt.

Day – Land Of 1000 Changes

De temperatuur is gestegen en dat moge duidelijk zijn. Dit zomerse liedje met dito clipje maakt de drang naar zon alleen maar groter. Mocht je zijn verzand in een winterdepressie, boek dan eerst even een ticket met de bestemming Heel Veel Zon om nog meer depressie te voorkomen.
https://www.youtube.com/watch?v=VyyhB6-W_lg

Pink ft. Nate Ruess – Just Give Me A Reason

Nog een sentimenteel deuntje voor als Valentijnsdag niets wordt. De stoere Pink heeft al wel bewezen dat ze meer kan dan alleen haar verdrietige jeugd van haar afschrijven. Samen met Nate Ruess, die kerel van FUN (Toniiiihiiiihiiiiight) heeft ze dus maar een liedje opgenomen met een clipje die het kijken waard is.

Paramore – Now

Echt anders dan toen ze begonnen klinken ze nog steeds niet. Maar Paramore komt wel gewoon met een nieuw album. Nog steeds niet vervelend om naar te kijken. Nog even idealistisch als altijd en de zangeres met nog steeds oranje gekleurde haren heeft nog steeds een dijk van een stem.

En vergeet natuurlijk niet ook de nieuwe clip van Rihanna en het nieuwe nummer van Justin Timberlake te checken.