Bladen

Tess Milne vindt zichzelf soms geniaal

15-02-2013 07:52

Sterren met een mening, dat is vaak om te lachen. Tess Milne vindt ook weer iets en ze wil misschien ook naakt gaan lopen. VI heeft  een scoop. Een speler die werd benaderd voor matchfixing. Dit is The PostOnline’s ochtendgebed.

Voetballer zegt: ‘Ik ben benaderd voor matchfixing.’

De eerste bekentenis is binnen. Erik Tammer, oud-Heerenveen spits, is in zijn jeugdjaren bij Exelsior benaderd om voor 5000 euro een wedstrijd te verliezen. Dat heeft hij geweigerd, vertelt hij aan match-fixing onderzoekers Iwan van Duren en Tom Knipping van VI.

De Boer heeft geen vertrouwen in Blind

Onlogisch verhaal. Terwijl Ajacied Daley Blind beter speelt dan ooit, en zelfs een Oranje-plek wist te veroveren, zou trainer Frank de Boer meer vertrouwen hebben in de Deen Boilesen als linksback. Andere reden: Blind is met een jaarsalaris van 6 ton relatief duur. Door de opbloeiende speler nu in de etalage te plaatsen kunnen de Amsterdammers nog snel geld cashen, want  deze zomer loopt zijn contract  af.

The Economist zoekt uit: relatie seks en eten chocolade

Nou, beken maar: is er nog iets liefdevols gebeurd op Valetijnsdag?  Het inkeurige The Economist legt een verband tussen het geven van chocolade en het bedrijven de liefde. Vooral in Zwitserland en Engeland bestaat er een correlatie. In Nederland veel minder. Zullen we dat bij deze het omgekeerde Droste-effect noemen?

Afschuwelijkste kusmomenten van de sterren.

Fijn, dat u verliefd bent, of doet alsof u verliefd bent, maar hou het een beetje decent aub. Sterren stellen zich vaak een beetje aan, vooral in Hollywood.

Duits liberalisme is non-existent.

Liberale Duitsers zijn er niet veel. In een peiling verdwijnt de FDP uit het parlement, omdat de  partij de kiesdrempel van 5% niet haalt. De Groenen staan op 16%.

En zo kwam copkiller Chris Dorner om.

Overal zijn camera’s dus ook bij de schietpartij waarbij copkiller Chris Dorner omkwam.

En zo ziet een meteorietexplosie eruit.

Overal zijn camera’s dus ook bij een meteorietexplosie in Rusland.

Beste paardenbiefstuk van Amsterdam bij Piet de Leeuw.

Tuurlijk zijn het boefjes bij Piet de Leeuw, de gelauwerde biefstukkoning van Amsterdam. Ze verkopen geen runderbief, maar  goedkoper paardenbiefstuk uit Argentinië. Maakt niet uit, want die smaakt misschien wel beter dan zo’n doorgefokt stukje runderlap. Als De Leeuw de prijzen nu snel flink verlaagt  is er  verder niks aan het handje, toch?

Mooimeisje Tess Milne vindt zichzelf soms geniaal.

Raar meisje. Ben je 24, presenteer je soms tongzoenend een MTV programma, praat je een entertainmentshow aan elkaar bij SBS  dan kun je soms ineens denken dat je ook een geniaal debater bent. Tess Milne is nog steeds zeer content over haar aanval op Johan Derksen bij Pauw en Witteman. Het ging over prostituees in Brazilië. Derksen zei iets als: ‘Die zullen altijd blijven bestaan’.

Tess zei: ‘Jij maakt je misschien druk over de directie van Ajax, maar ik om de wereldwijde onderdrukking van vrouwen.’ Okee, leuk, maar is dat meteen geniaal? Jazeker wel,vindt Tess: ‘De oude Romeinen geloofden in momenten van genialiteit en niet zozeer in geniën. Nu is dat andersom en daardoor komt er een enorme druk op iconen als acteurs, muzikanten en schrijvers. Ik geloof veel meer in de geniale aanval dan in het genie.’

Weet je, Tess, wij geloven er meer in dat je bloot gaat. Oh, gelukkig dat had je zelf ook al bedacht. Tegen Revu zegt ze deze week: ‘Misschien dat ik volgend jaar opeens heel erg de behoefte krijg om mijn kleren uit te doen.’

Ga eens wat doen, lieve Twitteraars.

Omdat dit wel geniaal is, de tweets van Nein Quarterly. ‘You dream of a better world, Twitter. A better world will dream of a better us.’