Bladen

Geert Wilders houdt nu al van Australië

18-02-2013 09:00

Dit is het ThePostOnline ochtendgebed van maandag.

Geen Stijl presentatrice mishandeld

Natuurlijk. Ze heeft een grote mond en is bekend vanwege haar grote buste, maar daarom hoef je Zimra Geurts, de Sonja Barend van Geen Stijl, toch niet in elkaar te timmeren als ze met haar zusje staat te dansen?

SNS directie opgepakt wegens witwassen

Dat krijg je altijd. Als er makkelijk geld te verdienen is, komen er non-valeurs en graaiers op af. Bij Property Finance, de vastgoed-tak van SNS, was het een orgie aan hebberigheid. De politie pakt nu ook mensen op.

NOS doet verslag van een fotosessie.

Grappig. NOS’ royal watcher Kysia Hekster heeft de mediacode niet ondertekend, maar gaat wel naar de fotosessie om 10 uur in Lech. Zou ze daarna nog iets doen? Neuh, wij hebben geen interesse in hoe Maxima van een berg skiet, zegt ze op Radio 1. Maar wel in een geregisseerde zwaaisessie van de Oranjes kennelijk. Hmmm, hoe heet zo iets? Zoiets heet huichelachtig.

Yoko Ono is 80 jaar

En de heksige Lennon-weduwe zong een paar verschrikkelijk liedjes in Berlijn op haar verjaardag, Nogmaals dank dat je The Beatles kapotmaakte. Tony Sheridan, de leraar van The Beatles, is ook al dood.

Geert Wilders houdt van dieren

En daarom is Geert Wilders soms menselijk. Kijk hem die koala knuffelen.

Vakbondsleden krijgen meer geld

Sommige varkens zijn meer gelijk dan andere vakbondsvarkens. Vakbondsleden krijgen voordeeltjes boven niet leden. Dat is de moderne solidariteit tussen de werknemers.

Dutroux rijkste gevangene van België

De moeder van Marc Dutroux wil niet dat haar zoon ooit nog vrijkomt, want hij is een recidivist. En een handige jongen. Al het geld dat hij verdient met beurshandel in de bajes laat hij op een rekening van zijn zoon storten.

Juli0 Poch staat voor het hekje

In vijf uur wil hij zijn onschuld bepleiten. Julio Poch, de piloot die ervan wordt beschuldigd moordvluchten te hebben uitgevoerd tijdens het Videla-regime, zegt onschuldig te zijn.

BN-ers die over liefde praten

…hebben vaak een probleem met hun relatie. Het is allemaal niet wetenschappelijk onderbouwd, maar het is een theorie.

Giel Beelen in ontwikkelingshulp

Ghetto-radio is het 3FM van Kenia en dus is Giel Beelen erbij om de verkiezingen te verslaan. Wat vraag je nu waar aan de mensen, Giel? ‘What is the vibe?’