Bladen

Zijn prostituees eigenlijk wel halal?

19-02-2013 08:54

Dit is het ochtendgebed van The PostOnline.

Zijn prostituees wél halal?

Nu we het toch over vleeskeuringen hebben. Hoe zit dat met prostituees? In Nederland gaan stemmen op om hoerenlopen strafbaar te stellen, omdat een deel van de dames van lichte zeden tegen hun zin of zelfs onder dwang hun beroep uitoefenen. Goed punt, Myrthe Hilkens. Als je betaalde seks hebt, wil je natuurlijk wel dat de prostituee zich vrij en comfortabel voelt. Vraag is alleen: hoe meet je dat? Wanneer wordt tegenzin dwang? U begrijpt. Hier komen we nooit uit.

100 % vrouwvrije televisie

‘Vrouwen achter het stuur lijken aan de muur’, zeggen male chauvinist pigs. De variant daarop: ‘vrouwen op de buis, dat is niet pluis.’ De feministische overval bij DWDD maakte veel los, omdat het cliché weer werd bevestigd dat meisjes elkaar sparen en niet zichzelf durven te zijn op televisie. Zoiets leidt tot tenenkrommende beeldbuisvulling. U had ook NIET kunnen kijken en kunnen inschakelen naar het 100% vrouwvrije Voetbal International. Gisteravond met de onthulling dat Johan Derksen Eredivisie commentator Kees Jansma ooit zover kreeg om een over zijn hoofd gekamde scheiding weg te knippen en gewoon te kiezen voor kaalheid.

Mooie vrouwen hebben minder sekspartners

Nog meer zorgen voor de meisjes. Als je mooi bent, dan heb je minder bedpartners.

BMW haalt 750.000 auto’s terug

BMW haalt twee series auto’s terug die zijn gebouwd tussen 2007 en 2011. Het gaat om de X1 serie en de Z4. Deze auto’s hebben last van een slecht functionerend stroomsysteem.

Sloopt Johnny de Mol John de Mol?

SBS’ Johnny de Mol zou naar RTL willen overstappen. Niet te hopen voor SBS, dat kampt met matige kijkcijfers, maar met Johnny de Mol nog een klein kijkmagneetje in huis heeft. Als hij vertrekt zadelt hij zijn vader John, aandeelhouder in SBS, op met een volgend probleem.

Zonnepanelen hebben een matige kwaliteit

Veel zonnepanelen op Nederlandse daken zijn van zwakke kwaliteit. Bijna een kwart van de consumenten die zonnepanelen op hun dak hebben geschroefd, zal de investering van een paar duizend euro niet terugverdienen. Oorzaak: scheurtjes in de zonopvangschermen zorgt voor een rendementsverlies van 30 tot 40%.

Japanner koopt Robeco

Robeco is een Rotterdamse vermogensbeheerder die meer geld probeert te maken van geld. Dat gaat steeds moeilijker, en daarom zette Rabo deze dochter te koop. De moeder heeft geld nodig om de kapitaalbalans te versterken. Robeco werd opgericht in crisisjaar 1929, maar deze crisis overleefde het niet meer op eigen kracht.

Perfecte vakantie: 5 uur vliegen, 11 dagen, 24 graden

De ideale vakantie duurt elf dagen, is op vijf uur vliegen en wordt doorgebracht in  een hotel bij een strand en met een zwembad. De perfecte temperatuur is 24 graden. En daar hebben we 2900 euro voor over.

Schitterend diamantroof op Zaventem

Nieuwe variant op een diamantroof. Je rijdt met een auto het vliegveld op, rent het vliegtuig in, steelt de diamanten en scheurt weer weg. Het gebeurde gisteravond op Zaventem. Er viel geen schot. Hollywood-script dit.