Bladen

Robben bij Bayern: ‘Waardeloze situatie.’

20-02-2013 08:41

Dit is het ochtendgebed van ThePostOnline.

SP redt vaderlandse popmuziek
SP-kamerlid Jasper van Dijk had ooit graag popmuzikant willen worden, en voelt daarom de pijn van de rockers. Hij wil 7 ton subsidie verstrekken waarmee poppodia nieuwe bandjes kunnen boeken. Pardon, subsidie? Aan populaire muziek? Ho, stop. Niet zo zuur doen, zegt Van Dijk bij BNN Today. Van die 7 ton maakt hij met gemak een paar miljoen. De Nederlandse popmuziekindustrie is nu al goed voor 80 miljoen omzet in het buitenland.
Pensioenen worden minder
68 pensioenfondsen gaan korten in de uitkering. Dat meldt de Nederlandsche Bank in een overzichtsrapport. Henkie Krol huilt alweer. Jongeren halen hun schouders op. Zij hebben namelijk toch niks.
Wees lief en streng voor pensionado’s
Oh, nee zó mag je niet denken. Lex Hoogduin, de oud- DNB-econoom, vindt dat we de pijn eerlijk moeten verdelen. De man die ooit Wellink zou hebben moeten opvolgen, is helemaal twitterverslaafd en stuurt bijna dagelijkse video’s naar ons toe. In één videoboodschap doceert hij dat WIJ niet zo boos moeten doen tegen de senioren. We moeten niet in generaties denken! Argument: ‘Want, in mijn generatie bevinden zich criminelen waar ik me helemaal niet verbonden voel.’
Holleeder weent om einde column
Hij pakt het sportief op. De Neus stopt als columnist van Nieuwe Revu. Hij moet stoppen. De 2000 euro die hij per week kostte verdiende het mannenblad niet terug. ‘Dat zal wel met een traantje gaan’, zegt hij.
Chinese milieuminister durft niet in rivier te zwemmen
Krijg je ervan als de economie groeit en je alles maar op straat smijt, of in de rivier gooit. De Chinese economische groeispurt levert veel afval op. Een milieuminister werd gevraagd of hij in een rivier wilde zwemmen. Dat weigerde hij.
PVDA-ers willen niet betalen voor lunch
Bericht uit De Telegraaf. Als ze PvdA-ers kunnen pesten zullen ze het niet laten, bij de wakkere zuurtjes aan de Basisweg. Bij een PvdA- bijeenkomst waarbij 350 leden werd gevraagd naar draagkracht bij te dragen aan de lunchpot, werd er slechts 180 euro gestort. Of het waar is, hebben we niet gecheckt.
Robben bij Bayern: ‘Een waardeloze situatie’
Hij zei het niet met zoveel woorden, maar daar komt het wel op neer. Bayern moet verliezen, want de goedlopende Duitse voetbalmachine heeft Arjen Robben niet eens meer nodig. Gisteren startte Robben op de bank, zeer tot zijn ongenoegen. Na een uur kwam hij erin en hij stond aan de basis van een doelpunt, tegen Arsenal, het kwakkelende elftal van Arséne Wenger. Kijk, daarom even naar deze man vol eerzucht. ‘Een waardeloze situatie!’
Belastingadviseurs helpen rijken tegen heffing
Rijken slaan terug. Althans, moeten ze doen. Dat adviseren enkele belastingdeskundigen. Zij denken dat een rechtszaak tegen de 16% extra heffing voor mensen die meer verdienen dan 150.000 euro een goede kans maakt.
Badr Hari vecht weer
In de ring. In Zagreb. Op 15 maart. De Kroaten zijn lyrisch over de komst van de Bad Boy. Hij zal trouwens knokken onder de Marokkaanse vlag.
Richard Gere is sommige films vergeten die hij maakte.
Net als wij trouwens.