Bladen

Gewisselde Sneijder weigert interview bij NOS

21-02-2013 08:01

Veel misdaad en straf vandaag. Hoe gaat het met Pistorius zaak en wordt Moszkowicz levenslang geschorst? Dit is het ochtendgebed van ThePostOnline.

Lijk in watertank

In theorie zou Blade-runner zijn vriendin per ongeluk kunnen hebben vermoord, al zijn de bewijzen wel dun. Omgekeerd zijn er ook gevallen dat een ongeluk voor de hand ligt als je een lijk aantreft. In een waterbassin op een dak van een hotel in Los Angeles werd het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Niemand weet hoe het meisje daar terecht is gekomen, wel dat er waterverstoppingen plaatshadden in het hotel. De politie gaat uit van een tragisch ongeval.

Familiediners, weg ermee.

‘Haal je handen van tafel! Eet met je mond dicht! Geef de ketchup eens door! Bruce Feiler is een gefrustreerde ouder en heeft geen zin meer  om het perfecte familiegevoel na te streven. Hij wil het gezamenlijke eten afschaffen. Gaat nergens over en is een lastige verplichting. Laat kinderen vrij en ouders voelen zich ook gelukkig.

Dievegge Lohan

Ze is een mentaal wrak, actrice Lindsay Lohan. Nu heeft ze weer een geleende jurk in stukken geknipt. Waarom? Ze heeft zelf ook geen verklaring.

Cindy Crawford is 47 jaar knap.

Hoe kan het? Cindy Crawford is 47 en ziet er nog steeds uit alsof ze 27 is.

Wordt Pistorius zaak een OJ zaak?

OMG. De detective die de zaak Pistorius onderzoekt moet zelf voor de rechtbank verschijnen omdat hij in een dronken bui op een busje zou hebben geschoten. Een goede advocaat melkt dit uit. OJ Simpson werd nooit strafrechtelijk veroordeeld voor moord, omdat de speurders racistische motieven zouden hebben gehad.

Lagere investeringen in China

OMG2. De buitenlandse investeringen in China zijn in januari 2013 met bijna 8 % gedaald (tot 9,3 miljard dollar) ten opzichte van de januarimaand in 2012.

Moszkowicz vecht schorsing aan

Hij is nederig geworden, zoals hij in interviews aangaf, maar ontsnapt hij aan levenslange schorsing als advocaat? Vandaag is het D-Day voor Bram Moszkowicz.

Past Hind in Boekhoorn’s harem?

Ja dus. De nieuwe liefde van de vrolijkste miljardair van Nederland gaat prima om met zijn drie dochters en zijn ex-vrouw. Marcel Boekhoorn is gek op Hind, maar laat zijn meiden en ex-vrouw Marlies niet los. Met zijn ex, waarvan hij volgens De Telegraaf om financiële redenen niet is gescheiden, gaat hij zelfs nog op vakantie.

Duitsers zagen geen You Tube meteorietfilmpjes

De Duitse Buma stemra is een stukje strenger dan de Nederlandse. Veel Duitsers zagen een zwart vlak op hun You Tube player toen ze naar geuploade Russische meteorietfilmpjes wilden kijken. Reden: de muziekrechten onder veel filmpjes waren niet juist afgehandeld. Dus, moesten de  zelf geschoten video’s worden verwijderd.

Sneijder weigert interview

Wesley Snijder werd gewisseld bij Gallatasaray, en weigerde een interview met de NOSU mag zelf bepalen wat u van die houding vindt.