Isa Hoes trots op zichzelf

25-02-2013 15:30

In 2010 verloor Isa Hoes haar man Antonie Kamerling. Hij maakte een einde aan zijn leven na een periode van depressiviteit. In de LINDA zegt Isa trots te zijn op zichzelf en haar gezin. In december 2012 kocht ze een huis in Amsterdam-Zuid, met uitzicht op het Vondelpark. Na twee jaar was de woonboerderij die ze deelde met Antonie buiten Amsterdam eindelijk verkocht.

De notaris
Isa vertelt: “Toen we voor het eerst met zijn drieën in het nieuwe huis waren, dacht ik: er ontbreekt iemand. Maar daarna zat ik weer met een enorme glimlach bij de notaris: ik koop een huis! Ik was zo trots op mezelf.”

De actrice vertelt ook dat depressiviteit een zware wissel trekt op het gezinsleven. Haar zoon was voorheen een gesloten jongetje, maar Isa noemt hem nu een “vrolijke en bijdehante gast.” Ze stelt dat zelfmoord niet egoïstisch is en Antonie de beslissing uit liefde voor zijn gezin heeft genomen.

Blije kip
Isa sluit af met te vertellen over haar liefde voor het leven. “Ik wil dat de kinderen zien dat het leven fijn is. Ik was altijd een blije kip en dat ben ik nog steeds.”