Verliefde Aniston zwanger

25-02-2013 14:34

Jennifer Aniston straalde op de rode loper tijdens de Oscar ceremonie. Trouw aan haar zijde liep Justin Theroux, haar verloofde sinds afgelopen augustus. Het stel liep hand in hand en de twee leken volledig op hun gemak.

Maar waar Jennifer Aniston gaat, gaan ook de geruchten. De pas verloofde Jennifer zou op 43 jarige leeftijd zwanger zijn en eindelijk toekomen aan haar lang uitgestelde droom: een baby. Waar Brad Pitt de ene na de andere Jolie-Pitt verwekt en uit derde wereld landen haalt, werd Jennifer de afgelopen jaren steeds meer neergezet als de eenzame, babyloze eeuwige vrijgezel.

Die tijd is niet meer, menen verschillende mediums. Aniston zou enkele maanden zwanger zijn, en in de zomer een kind verwachten met haar voormalig tegenspeler. Tijdens de People’s Choice Awards droeg Aniston een zwart, kort, leren jurkje. Geen ongewone keus voor de actrice, die graag haar little black dress uit de kast trekt. Dit keer betrof het echter een jurk met een strak bovenlijfje, dat vanaf haar middel opbolde. Jen’s buik bleef zo verstopt.

En dan de Oscars. Justin en Jen poseerden enkele keren voor de pers, en tijdens één van deze fotosessies legde Justin zijn hand liefdevol op Jen’s buik. Toch dubieus.

Justin’s strikje zat scheef