Leven

Hebben! Toneelclub verkoopt toneelkleren!

27-02-2013 13:39

Toneelclub Utrechtse Spelen heeft geld nodig voor een komende show, dus worden oude toneelkleren verpatst. Een goed business model, waar jij van kan profiteren. Want wie wil er geen tandem of eindeloze voorraad verkleedkleren? 

Toegegeven, de timinig is wat belabberd. Brabant heeft het jaarlijks Sodom en Gomorra carnaval net achter de rug, dus het aanbod van ridder-outfits is wat minder urgent.

Toch blijft het een fijn idee. Je koopt kleren, waar je komend jaar doldwaas-o-wat-ben-ik-toch-ludiek en heel erg jeetje-wat-ben-ik-nu-dronken gaat worden en vervolgens met ik-heb-echt-geen-idee-meer-wie-het-allemaal-waren mensen staat te zoenen. Omdat het hoort. In die aftandse buurtkroeg in Breda. Waar de buurman tegen de bar staat te pissen.

En terwijl je die kleren koopt, steun je dus een voorstelling voor middelbare scholieren. Die scholieren zouden zich anders allemaal aan allerlei hard drugs vergrijpen, oma’s beroven en in de soep spugen. Dat moeten we niet willen, mensen.

Zondag dus. Aanstaande. In Utrecht, goed bereikbaar per OV. Tussen 11:00 en 17:00. Klik hier voor een overzicht van wat er allemaal te koop is.