Bladen

Jojanneke presenteert De Grote Improvisatie Show bij RTL

28-02-2013 14:57

Jojanneke van den Berge mag eindelijk echt een programma gaan presenteren. Na haar overstap van Powned naar RTL was ze al te zien als ‘deskundige’ in Wat Vindt Nederland, maar vanaf 9 maart wordt ze het gezicht van De Grote Improvisatie Show. Dat blijkt uit een bericht op de website van het programma.

De show is op zaterdagavonden te zien op RTL4. Naast Jojanneke zijn Tijl Beckand en Ruben van der Meer de vaste improvisatie-acteurs. Voortgestuwd op de suggesties van het publiek creëren zij met hun gastspelers ‘een voorstelling die altijd weer uniek is’. Naast Tijl en Ruben zijn onder meer Jamai Loman, Tygo Gernandt en Jeroen van der Boom te zien. Een overzicht van gastspelers vindt u hier.

De Grote Improvisatie Show lijkt erg op het BNN-programma De Lama’s, het grote succesnummer waar Tijl Beckand en Ruben van der Meer ook aan deelnamen. De acteurs spelen sketches waarbij de inbreng van het publiek bepalend is voor de loop van de scene. De Grote  Improvisatie Show tourt al een tijdje door de theaters.