Carlo Boszhard vreet zich op bij Peter R.

06-03-2013 13:42

Programmamaker Carlo Boszhard vindt dat Peter R. De Vries geen uitspraken moet doen over het maken van commerciële televisie. De presentator van Life 4 You en creator van de TV Kantine heeft geen goed woord over voor  de wijze waarop de voormalige misdaadjournalist bij Pauw &  Witteman over zijn vak spreekt.

“Je moet dus weten hoe die commerciële televisie werkt. En die mensen met hun grote mond bij Pauw & Witteman zaten daar zo stom uit hun bek te lullen. Wat weet Peter R. de Vries nou van doelgroepen? Dan zit ik me echt op te vreten voor de televisie”, zegt hij deze week in Nieuwe Revu.

Beau

Ook over collega-presentator Beau van Erven Dorens is hij niet erg complimenteus.”Als je al die titels opsomt van al die programma’s die het niet hebben gered, dan schrik je je toch rot? Beau is een leuke presentator. Maar hij moet meer programmamaker worden in het amusement dat hij doet.”

Boszhard haalt verder uit naar critici in het gesprek. Een VPRO-radiomaker die hem 20 jaar geleden aanviel in een uitzending wil hij nog altijd aanvliegen. ‘Als die politiek-correcte grachtengordelman nu voor me had gezeten, had ik hem alle hoeken van de kamer laten zien.’