Bladen

Theatermaakster wil straf voor nafluitende mannen

08-03-2013 08:27

Wat is het nieuws op Internationale Vrouwendag? Dit is het ochtendgebed van ThePostOnline

Ergste misbruik betrof vrouwen

Jongens zijn het grootste slachtoffers geworden van de ranzige celibaat types in de Kerk, maar vrouwen krijgen de hoogste compensatie.

Dikke auto, dikke parkeerrekening.

Dikke mensen moeten meer betalen in een vliegtuigstoel, en eigenaren van grote auto’s krijgen nu ook een hogere parkeerrekening dan eigenaren in een mager bakkie. Technologiebedrijf TKH uit Haaksbergen gaat vanaf komende zomer camera´s ophangen in garages die de omvang van het voertuig kunnen meten.

Terug naar de basis.

Komt zelden voor. De baas van een grote multi-national die aftreedt om aan de slag te gaan bij een kleinere onderneming. René Oberman, bestuursvoorzitter van telefoonreus Deutsche Telekom wordt baas bij Ziggo. De glamourchef wil contact hebben met de werkvloer en techniek. Hij is getrouwd met een Duitse talkshowhost.

Raoul Heertje en Ruben Nicolai deden samen theorie-examen.

Jezus, man. Doe je als Bekende Nederlander theorie-examen en wil er niemand met je op de foto! Da’s best gek, vindt Ruben Nicolaï. Gelukkig was daar ook Raoul Heertje. “Toen ik in de rij aansloot om me te melden bleek Raoul Heertje ook theorie-examen te doen. We hebben voor de grap een BN-er tafel gemaakt in de aula”, zegt hij tegen De Volkskrant.

Rijmende aanrander blijkt getrouwde theoloog.

Meest bizarre bericht van deze ochtend is déze. Een ogenschijnlijk keurige 43-jarige student theologie heeft maandenlang in Den Haag jonge meisjes angst aangejaagd door naast hen te gaan fietsen en schunnige zelfbedachte rijmpjes te zingen.Daar kwam hij van klaar. Psychiaters omschrijven hem als een hyperseksuele a-typische pedofiel. Een exhibitionist die zowel op jonge meisjes valt als op vrouwen van zijn leeftijd.

Hester Macrander eist straf voor nafluiters.

Maar je kunt ook doorslaan in je poging alle intimidatie uit te bannen. Hester Macrander is theatermaker en publiciste en wil dat mannen gestraft worden die vrouwen nafluiten. Haar dochter van 15 heeft er last van. ‘Op onnodig claxoneren staat een boete, waarom dan niet op: ‘He meisje waar woon je?”

Hoe kon Art Mol geheim bewaren?

Art Rooijackers is een zwijger als hij een tv-staatsgeheim met zich meedraagt. De presentator van Wie is de Mol nam dus helemaal niemand in vertrouwen.

Als ik een vrouw was…

Dan droeg ik nagellak, liep ik op pumps of was ik zwanger. Dat zeggen Pieter Derks, Herman den Blijker en Cas Janssen. Vandaag lief zijn voor de meisjes. Het is hun dag!

De godsdienstwaanzinnige wetenschappers weg

Een Maastrichtse medicus die op internet getuigde van een genezingswonder stopt als directeur van een universitaire onderzoekinstelling. Onno van Schayck raakte vorige maand in opspraak toen hij in een online video vertelde over een miraculeuze ‘beenaangroei’.Van Schayck meldde in het filmpje dat dat hij 25 jaar geleden een been heeft zien aangroeien na gebed. Hij had God ‘zien optreden’. De universiteit van Leuven heeft Fernando Pauwels ontslagen omdat iets te nadrukkelijk zijn geloof in Jezus belijdt. Een onzalige combinatie, vond de KU Leuven.

Daley Blind kan voor drie jaar bijtekeken.

Even leek het erop dat Ajax hem wilde wegsturen, maar het was onderhandelingstactiek kennelijk. Daley Blind mag drie jaar bijtekenen.