Bladen

Rik Felderhof trouwt Sonja Bakker

13-03-2013 09:58

RIk Felderhof trouwt Sonja Bakker, alleen niet op de manier waarop hij dat het liefste had gezien. Sonja treedt komende zomer in het huwelijk met de 50-jarige Jan Reus en Felderhof zal de plechtigheid mogen leiden.

De 64-jarige tv-presentator heeft een goede vriendschap met de dieetgoeroe, maar heeft enige tijd de hoop gekoesterd op meer. Nu Bakker (38) dolgelukkig is met Jan Reus, in wiens bloemenbedrijf Sonja vroeger nog heeft gewerkt, schikt Felderhof zich grootmoedig in zijn lot. Deze zomer zal hij het liefdespaar zelfs in de echt verbinden op Ibiza. Dat vertellen bronnen rond het paar aan Story.

Speciale vriend

Een vriend van het stel zegt in het weeekblad: “Er is een ontmoeting geweest tussen Sonja, Rik en Jan. En toen hebben zij Rik gevraagd of hij de belangrijke taak op zich wil nemen. Sonja zou op dit idee gekomen zijn, omdat Rik toch een speciale vriend voor haar was en is.”

Felderhof liet eerder al weten blij te zijn dat zijn goede vriendin nu gelukkig is in de liefde. “Ik gun haar deze liefde. Ik vind het fantastisch voor haar dat ze weer gelukkig is”, aldus de maker van Villa Felderhof.