Pippa Middleton en bankier Tom Kingston

15-03-2013 15:01

Pipa Middleton bezocht het Cheltenham Festival met goede vriend Tom Kensington. Haar vriend, Nico Jackson, was niet aanwezig op het paardenevenement in Gloucestershire.

De zus van de Duchess of Cambridge droeg een mosterdgele Katherine Hooker London jas, en een bruine Cossack bontmuts naar het jaarlijkse evenement.

Missing a boyfriend
Pipa en Nico gaan al enkele maanden met elkaar, en vergezelden Kate en William op hun babymoon naar de Caribbean. De twee waren vorige week nog in Switzerland, waar ze aan de Engadin Ski Marathon meededen. Pipa finishte hier zo’n tien minuten na Nico. Het paar schuwde ook geen publieke affectie, volgens ooggetuigen zoende de twee ‘agressief’ op de piste.

Deutsche Bank
Jackson werkt momenteel voor de Deutsche Bank, en wordt door de pers een ‘goede catch’ genoemd. De ouders van Jackson zijn evengoed gecharmeerd van de zus van de future queen of England, en noemen haar ‘zeer charmant’.

Ondanks de afwezigheid van Jackson, leek Pipa het ook erg naar haar zin te hebben met Kensington.

The Cheltenham Festival - Day 3 The Cheltenham Festival - Day 3 The Cheltenham Festival - Day 3 The Cheltenham Festival - Day 3 The Cheltenham Festival - Day 3 The Cheltenham Festival - Day 3