Bladen

Sylvie van der Vaart: ‘Als je haar maar goed zit’

18-03-2013 14:25

Sylvie van der Vaart mag dan sinds kort een alleenstaande moeder zijn, ze heeft nog gewoon tijd om te doen wat ze leuk vindt: naar de kapper gaan. Dat zegt de gewezen voetbalvrouw in een diepteinterview in het Duitse boulevardblad Bild. Maar een totaal nieuw kapsel zal zij zich niet aanmeten. “Op dit moment heb ik stabiliteit nodig, op zijn minst voor mijn haar,” vertelde Sylvie bij een evenement georganiseerd door een fabrikant van haarproducten.

Sylvie laat weten dat ze ondanks de break-up nog altijd goed contact heeft met haar ex. “We hebben een goede relatie. En ik ben ook erg trots dat hij weer geselecteerd is voor het nationale elftal.” De voetballer van Hamburger SV speelde niet mee bij zijn club vanwege maag- en darmklachten, maar werd desondanks door bondscoach Louis van Gaal geselecteerd voor Oranje.

Pesterijen

Tenslotte ging Sylvie nog even in op de pesterijen die haar in Hamburg ten deel vallen. In haar woonplaats werden A4’tjes aangetroffen met teksten als: “Er wonen hier in de buurt niet alleen leuke mensen, maar ook mensen die gewoon nep en irritant zijn. Haar neplach kun je op een afstand van 1 kilometer al horen”. Sylvie begrijpt daar niets van. “Het feit dat een enkel persoon zoiets doet kan ik niet verklaren. En ik hou nog wel zoveel van Hamburg.”

Tot zover de wederwaardigheden van Rafael en Sylvie in Bild. Tot volgende week!