Bladen

Delftse jihadist dood in Syrië

20-03-2013 08:27

Het is koud, maar Dijsselbloem bibbert van Cyprus. Dit is het ochtendgebed van ThePostOnline

Dijsselbloem ontgroend door Cyprioten

De Nederlandse politiek is de Mickey Mouse competitie van het dealmaken. Wie hier een grote meneer is, wordt in Europa weggetikt. Jeroen Dijsselbloem dacht handig te zijn door Cypriotische spaarders te laten meebetalen aan de steunoperatie, aangezien de president geen zin had om zijn rijke Russische klanten alles te laten ophoesten. Dom natuurlijk, want nu zegt het parlement ineens toch nee. Dijsselbloem is gepoord, en grote jongens – als zijn voorganger Juncker en Europa-mastodont Verhofstadt – lachen hem een beetje uit.

Van der Vaart: ik heb niet geslagen

Oeps, ook Rafael van der Vaart lijkt door de benen gespeeld. Hij ging scheiden omdat hij op oudjaarsavond meisje  Meis had geslagen. Daar bood hij zijn excuses voor aan in Bild. Tegenover Johan Derksen ontkent hij dat hij in huiselijke kring een rode kaart heeft gekregen. Waarom dan toch excuses? Gaat het wel goed met Raffie?

Delftse Jihadist dood in Syrië

Je hebt altijd gekken met een aandachttekort, en je hebt roekeloze avonturiers. De 20-jarige Mourad M. is omgekomen in Syrië, nadat hij zich daar had gemeld als islamitische opstandeling. Zijn broer schijnt er ook nog te vechten.

Anouk heeft betere vervanger

Raar dat niemand zegt dat Anouk ongelofelijk gaat falen. Wat een pathetisch nummer is dat Birds zeg. Vandaar dat wij hierbij onze inzending voor het songfestival presenteren. Cas Ronckers. 15 jaar. Stuur deze jongen. Al 15.000 keer bekeken op you tube.

It was fifty years ago today

Vrijdag is het 50 jaar geleden dat The Beatles het album Please Please Me uitbrachten. Welke Beatle-boek moet u nog aanschaffen? De Volkskrant las alles en concludeerde: The Complete Beatle Recordings. Mooiste anekdote: rock nummer Twist and Shout werd pas aan het einde van de sessie opgenomen omdat iedereen wist dat de stem van John Lennon het daarna zou begeven.

SP-stakingstsjaar kiest voor vakbond

De vakbond zou worden geïnflitreerd met activistische SP-ers en niet met slappe baantjesjagende PvdA-ers. Ron Meyer uit Heerlen is de stakingsleider achter de Albert Heijn werkonderbreking en hij was de leidende figuur achter de schoonmaakopstand. Deze opgeleide fiscaal jurist die ooit werkte bij Deloitte is nu een SP-talent. ‘Maar als het moet kies ik voor de vakbond’, zei hij gisteren bij BNN Today.

Californië wordt groen-rechts

Ooit was Mark Rutte een frisse politicus met innovatieve ideeën. Hij sprak ooit over groen-rechts. In Californië doen ze wat Rutte voorstelde. In Amerika hebben ze ook geen last van het  poldermodel.

Wall Street Journal geeft fotoadvies

Blijf lachen, beste mensen. Nee, dat is geen advies van Grazia, maar van The Wall Street Journal.

Demmink doofpot pruttelt voort

Topmabtenaar Joris Demmink hield van jonge jongens, en heeft ze waarschijnlijk ook betaald.  Vraag nu: waren ze te jong? Een paar complotdenkers menen dat Demmink is gechanteerd en werd gedwongen de Turkse overheid te helpen met het achter de tralies krijgen van een paar boeven. Vandaag een nieuwe episode. Een medewerker van Demmink zou in 1993 hebben gevraagd of zij jonge jongens voor hem kon regelen. Zou, zou, zou. De medewerker zelf wordt niet gesproken, maar wel een indirecte bron. Vermoeiend als-dan gedoe, deze zaak.

Ga eens failliet

Daar knap je van op, zegt curator Mark van Zanten. Kijk naar Henk Krol. Die is verlost van een bak ellende.