Yvon Jaspers baalt in Loenen aan de Vecht

20-03-2013 12:57

Yvon Jaspers kennen we allemaal van Boer Zoekt Vrouw. De presentatrice ontvluchtte Amsterdam, want ze wilde haar kinderen in een rustig gebied laten opgroeien. Nu er een gevaarlijke, drukke weg voor huize Jaspers loopt, is ze in gesprek gegaan met de gemeente, zo meldt de Weekend.

Jaspers wilde niet dat haar kinderen opgroeide tot Amsterdammertjes: kinderen die streetwise zijn en weten wat er in de wereld te koop is. Daarom verliet ze twee jaar geleden Amsterdam om in een vrijstaand huis te wonen in Loenen aan de Vecht.

Het paradijs dat Yvon voor ogen had, wordt echter verstoord door een weg die bijzonder druk en onveilig zou zijn. Kinderen Keesje (7) en Tijl (6) zouden zelfs niet alleen over kunnen steken.

Ook het plaatselijk bestuur lijkt niet mee te werken, zo vertelt Jaspers: “Ik pak de telefoon en bel de gemeente. Die sturen me weer vriendelijk door naar de provincie. En die naar de gemeente.”

Jaspers heeft aangegeven dat ze  het er niet bij laat zitten en gaat binnenkort in gesprek met de wethouder.

Update:

De horoscoop van de Privé meldt dat Yvon last kan krijgen van een midlife-crisis: “Haar karakter heeft namelijk ook wat pittige kanten, die ze meer wil laten zien op haar werk. Daarom gaat ze stevige keuzes maken.”