Kim Kardashian is modieus zwanger

26-03-2013 17:17

Kim Kardashian modieus zwanger

MODE – Je kunt veel zeggen over de Kardashian-meisjes, maar stijl hebben ze. Althans, Kim. De van Kanye West zwangere dame weet zich stijlvol door haar zwangerschap te loodsen. Cosmoplitain zette de tien beste zwangerschapsoutfits van de moeder in spé achter elkaar.

25 tips voor de drankexpert in wording

FOOD – Dus jij was een drankexpert? Complex heeft nog 25 leuke feitjes voor je om een nog grotere alcoholische filantroop te worden. Je bier blijft bijvoorbeeld langer koud in een beker van een fastfood-restaurant. Koud bier is blij mens. Nog 25 tips vind je hier.

De perfecte roze lippen

BEAUTY – Roze maakt je al gauw een klein meisje. Zeker lief roze. Maar, met de ijstijd lente in opkomst misstaat roze helemaal niemand. Stylelist.com laat je binnen 54 seconden zien hoe je de roze lippen op de juiste manier draagt.

Twaalf Ke$ha-outfits waar niemand iets van snapt

MODE – De wegen van Ke$ha zijn ondoorgrondelijk. Net als haar kledingkast. Zie het als eh… Inspiratie. BuzzFeed zette twaalf foto’s op een rij om de garderobe van Ke$ha eens grondig te analyseren. Vooral de onderschriften zijn erg fijn.

Tien rode loper-kapsel tutorials

BEAUTY – Altijd al willen weten hoe je je haar net zo stijlvol krijgt als de dames op de rode lopers? Dankzij YouTube is daar geen kunst meer aan. Fashionista.com zet tien tutorials voor je op een rij. Met het mooie kapsel in je haar, kun je nu sparen voor de dure jurk.

Hermès lanceert nieuwe tas

MODE – Dat is aan de ene kant natuurlijk heel interessant, maar aan de andere kant: er staat toch een wachtrij. Maar Nu.nl tikte er toch een nieuwsbericht over.

Acht realistische lentelooks

MODE – Doorgaans zijn de inspiratiefoto’s voor de lente vrij onrealistisch, koud en duur. Gelukkig is daar Refinery29, die zette acht haalbare outfits voor je op een rijtje.

Tien iconische beauty must haves

BEAUTY – Ja ach, een beetje incestueus, maar met behulp van Twitter zette we vanochtend hier op ThePostOnline tien iconische beautyproducten op een rij. Deze dingen móet je hebben. Grootste aanrader wegens enmasse aangeraden op Twitter: Touche Eclat.