Bladen

Nieuw seizoen Jensen! start met Moszkowicz

29-03-2013 13:17

Hide yo kids, hide yo wife, Robert Jensen gaat weer televisie maken. De Rutger Castricum avant la lettre stopte in 2011 met zijn talkshow Jensen! omdat de rek er wel zo’n beetje uit was. Na de zoveelste ‘schokkende’ aflevering met Terror Jaap en Kelly van der Veer zat de houdbaarheid van Jensen er wel een beetje op. Hij lanceerde de nooit doorgebroken entertainmentsite Snafu.nl en verdween in de anonimiteit. Maar nu is de shockjock terug, new and improved!

De diepte in

Op het eerste gezicht lijkt er weinig veranderd. Robert Jensen ontvangt gasten op zijn bank in een naar Amerikaans voorbeeld gemodelleerde talkshow. Het grote verschil is echter dat hij ditmaal de diepte in wil gaan. Geen Terror Jaap, geen Big Brother-Kelly, maar serieuze gasten van formaat. En dat is hem in ieder geval in de eerste aflevering gelukt. Als het nieuwe seizoen van Jensen! volgende week van start gaat, zit topadvocaat Bram Moszkowicz bij hem op de bank. Althans, als we Veronica mogen geloven.

“In de studio in een intieme setting een mooi en goed gesprek, uiteraard met humor en kritische vragen. De persoon Bram komt naar voren. Hij vertelt zijn persoonlijke verhaal: wat doen de gebeurtenissen van de afgelopen tijd met hem en zijn familie?”, aldus Veronica. Jensen zou liefst 20 afleveringen van zijn gereanimeerde show aan het voorbereiden zijn.

De eerste aflevering van Jensen! met Bram Moszkowicz is donderdag 4 april om 22:30 uur te zien bij Veronica.