Tien keer fijne zomerjassen

02-04-2013 13:00

Zo heel langzamerhand begint de temperatuur te stijgen. En dat betekent dat je zo langzamerhand op zoek moet naar een nieuwe zomerjas. Of moet, het is in ieder geval wel erg leuk. ThePostOnline zette alvast tien zomerjassen op een rijtje. Voor iedere stijl en ieder budget wat.

HM 3995
Mocht je zin hebben om voor chique doch vrolijk te gaan, dan zit je met dit jasje goed. De associatie die geel met de zon heeft maakt deze jas perfect voor de lente. Voor slechts €39,95 bij de H&M.

Mango 109
Bomberjack ordinair? Niet als het aan ons ligt. Het is maar net hoe je hem draagt én waar jee hem vandaan tovert. Deze versie is een ideale combi van degelijk suède en glanzend leer. Voor €109,- bij de Mango.

Urban Outfitters 157
Mocht je het gemist hebben: bloemen komen dit seizoen ook helemaal terug. Als je niet zo van het lieve en schattige bent, check dan dit bomberjack. Stoere bloemetjes. Voor €157,- bij Urban Outfitters.

Weekday 110
Het regent nog wel eens in Nederland en dan kun je maar beter modieus door de regen lopen. Lukt met deze jas prima. En stiekem zit oversized best wel erg lekker. Voor €110,- bij de Weekday.

Zara 4995
Tijdloos en een must have voor alle festivals die je gaat bezoeken komende zomer. Het spijkerjackie. Deze verwassen editie is een stuk zomerser dan de donkere variant. Berg die maar op tot het weer winter is. Voor €49,95 bij de Zara.

HM 6995
Ook een trend van komend seizoen: terug naar de sixties. Dat je dat begrijpt, laat je met deze jas maar al te goed zien. Vintage met een hip tintje. Voor €69,95 bij de H&M.

Mango 5499
Een printjesmens? Jep, ook printjesliefhebbers worden deze zomer bediend. Dit jasje is volledig in Aztekenstijl. De witte versie is perfect voor een avond op het terras. Desnoods onder de door milieuactivisten bestreden terrasverwarmers. Voor €54,99 bij de Mango.

Urban Outfitters 235
Het junglegevoel krijg je met dit unieke jasje waar panter-, tijger-, zebra- en giraffeprint samenkomen. Wees snel: van dit jasje is er slechts één verkrijgbaar. Je telt er €253,- voor neer bij Urban Outfitters. Echt vintage!

Weekday 130
Alleen dragen als je het hipsterkeurmerk hebt. Voelt wacht ochtendjas aan, maar met de juiste kleding erg hip. Helaas alleen in het grijs verkrijgbaar, maar dat maakt hem niet minder hip. Voor €130,- bij de Weekday.

Zara 179
Elk jaar onmisbaar: het leren jackie. Die hoort iedereen te hebben. Zat van het eeuwige zwart of cognac? Geen paniek! Deze donkerroze versie is erg fijn. Voor €179,- bij de Zara. Want echt leer.