Bladen

Haha. Rafael verliefd op beste vriendin Sylvie

08-04-2013 08:20

Dit is uw dagelijkse portie nieuwsvitaminen in het ochtendgebed van ThePostOnline.

Rafael date nu met beste vriendin Sylvie

Wat een schitterende panna van Rafael van der Vaart. Nadat hij zich enkele publieke vernederingen moest laten welgevallen door zijn ex-vrouw, neemt hij schitterend wraak. De voetballer gaat er vandoor met Sylvie’s  boezemvriendin. Rafael van der Vaart zegt verliefd te zijn op Sabia Boularouz: ‘Ik heb de laatste weken een verrassend groot gevoel voor haar ontwikkeld’, zegt de speler tegen Bild Zeitung.

Sabia – ex van voetballer Khalid Boularouz- is de vrouw die treurende Sylvie bijstond toen ze van Raf scheidde, omdat hij haar een klap zou hebben gegeven op oudejaarsavond. Dat bleek allemaal flauwekul, al maakte Rafael aanvankelijk in het openbaar zelfs excuses voor dit non-event.. Eens kijken of het Journaal dit nieuws ook de ether inslingert vandaag, en of er daarna weer mensen kwaad worden over het roddelgehalte bij de staatsomroep. Het brengen van het groot scheidingsnieuws behoort volgens sommige puristen niet tot de kerntaken van Het Journaal.

Engeland stevent af op nieuwe klassestrijd

Althans dat beweert een parlementariër van de Labour partij in een ingezonden stuk in The Financial Times. Volgens deze MP is de armoede onder de middenklasse zo groot dat je gerust weer kan spreken van een kapitalistische heilstaat die bestaat uit slechts twee groepen: de mensen met geld en het nieuwe lompenproletariaat dat zich kapot moet werken.

Ecologische rivierleed in China

De smog is er verstikkend en het ecosysteem in rivieren sterft af. De Yangtze River, de grooste rivier van China, is een borrelende boel vol gif  waar vissoorten afsterven en waar vissers brodeloos raken.

Steve Jobs school ook in Nederland

Leren via je I-pad. In Emmen op het Hondsrug College is het begonnen, de Steve Jobs school. Initiatiefnemer is Maurice de Hond. Hij gelooft dat kennis overdacht niet langer via een leraar voor de klas hoeft te gaan. Dat is ouderwets gedoe, vindt de onderzoeker. Geef de kinderen een i-pad en ze kunnen zelf bepalen wanneer ze hun werkjes willen afmaken.

Obama houdt van lekkere wijven

Amerika schrikt als Obama zegt dat hij een vrouw aantrekkelijk vindt. In Amerika zijn ze knettergek.

Rotterdam mag Beatrix uitzwaaien

Ideetje van Joop van den Ende, de grootste Oranjeslijmerd van de lage landen. We gaan Beatrix uitzwaaien in Rotterdam, had het lid van het Nationaal Comité Inhuldiging, bedacht. Pardon, meneer Van den Ende, we mogen het geen afscheidsfeest noemen? ‘Wij spreken liever niet van een afscheidsbijeenkomst, maar van een dag om de majesteit dank te zeggen voor alles wat zij voor ons land heeft gedaan.’

Politie schiet Rotterdammer neer

Dit bericht heeft niks met het vorige bericht te maken. Een 29-jarige man is doodgeschoten in Rotterdam. Waarom is niet bekend.

50Plus voorzitter kapt discussie af

Moet je niet willen, een discussie voeren op een partijcongres. De nieuwe voorzitter van 5oPlus heeft geen zin om de mogelijkheid open te laten om toch deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen met de ouderenpartij. Daar is namelijk geen sprake van, zegt hij. Nee, nu ophouden, dit is taboe verklaard, dat doen we dus niet. Meneer is bang voor kolderieke LPF-toestanden. Wie er op partijcongres toch over begint is een ordeverstoorder.

Wie protesteert er tegen Poetin?

Ooit had Rusland de economische stootkracht van België maar dat is lang geleden. Nu heeft Rusland een dictator en veel economische macht. Dat is lastig. Hoe gaan we Poetin vertellen dat hij niet deugt en zorgen we toch dat we handel met hem kunnen drijven? Mark Rutte mag het vandaag proberen. Ondertussen mag Dolly Fleur, de zelfverklaarde ‘Frau Antje van het verkeerde kantje’, jeremiëren bij Radio 1.

Hoogste gebouw Rhode Island gaat dicht

Slik. Weer een symbool van het krachtige kapitalisme dat wankelt. De zogeheten Supermantoren in Providence staat leeg als gevolg van de economische recessie. Niemand heeft nog interesse om een appartement of bedrijfspand te huren. De prachtige skycraper zal hoogstwaarschijnlijk ‘s avonds niet meer worden verlicht.