Bladen

Overzicht Bladen: Geheime minnaar Sylvie en de nieuwe vrouw van Mark Rutte

10-04-2013 13:12

De nieuwe liefde van Mark Rutte

Privé opent groot, heel groot, met een foto van onze premier. Mark Rutte loopt daarop met een (al wat oudere, exusez le mot) blonde vrouw door de Leidsestraat. De kop “Is dit dan… Mark’s First Lady?” laat aan duidelijkheid weinig te wensen over. Het bijschrift des te meer. Veel meer dan dat onze premier met deze vrouw over straat liep, heeft het blad niet te vertellen. Oh ja, en ondanks zijn stressvolle baan, lachte Rutte ook nog, dus dat moet wel liefde zijn. Toch?

‘Het is niet eerlijk’

Wibi Soerjadi mag dan nu gelukkig in de liefde zijn, niet alles in zijn leven is een Disneyfilm. Zo werd hij vorig jaar in hoger beroep veroordeeld tot het betalen van 175.000 euro aan een muziekhandel die zich over zijn piano had ontfermd. Dat Wibi in eerste aanleg niet hoefde te betalen, maar in hoger beroep, gaat er niet in bij de pianist. “Ik word er misselijk van,” zegt hij tegen Weekend. “Ik vind het niet eerlijk, helemaal totaal niet eerlijk zelfs,” snottert Wibi. “De eerste keer had ik de zaak gewonnen en de tweede keer is het helemaal omgedraaid.” Arme Wibi.

 

Pikante sms’jes van een politicus

Hero Brinkman woont samen met zijn vriendin en zoontje. De oud-PVV’er is desondanks wel te porren voor een verzetje op z’n tijd. Dat blijkt uit de pikante sms’jes die hij stuurde aan Rosalie van Breemen. Brinkman zat samen met het oud-fotomodel in het tv-programma Sabotage. Sindsdien zoekt hij steeds contact, maar Rosalie begint niet aan getrouwde mannen. “Dat probeer ik hem ook duidelijk te maken,” vertelt ze tegen Story. “Maar hij blijft in zijn sms’jes aandringen op een volgende ontmoeting… Hero is onstuitbaar.” Volgens Rosalie staat de relatie van Hero nu onder druk, omdat hij tijdens Sabotage had zitten kijken hoe Rosalie naakt in het zwembad dook. Maar welke pikante dingen Hero nog meer aan haar schrijft, wil ze niet zeggen.

Kamphues doet klasgenoten

Aflevering 4373 in de soap rond Rob Kamphues. De presentator lijkt echt al zijn klasgenoten te hebben gedaan. Ditmaal onthult zijn ex-vrouw Mona-Liza dat hij het bed heeft gedeeld met Marlijn Weerdenburg (de ster in de nieuwe SBS-serie Danni Lowinsky) en haar lesbische vriendin. Mona-Liza loopt in Privé helemaal leeg over ‘borderliner’ Marlijn. Des te opmerkelijker: het management van Marlijn heeft inmiddels bevestigd dat de actrice een trio-relatie met de kale Kamphues heeft gehad.

SabSylRaf en Zlatan Ibrahimovic

Alle bladen openen groot met de Van der Vaartsoap, er zijn zelfs roddelbladen die een hele pagina met tekst vullen. Zonder foto’s dus. Dan hebben ze echt wat te vertellen. Maar weinig nieuws helaas. Veel ‘analyses’ en biografieën. Belangrijkste raadsel blijft voorlopig de man die Sylvie weer gelukkig moet maken. Die schijnt in Parijs te wonen. Volgens Story is het een Duitse miljonair. Om de rol van in de steek gelaten echtgenote te kunnen blijven spelen zou Sylvie de relatie vooralsnog geheim willen houden. Belangrijkste kandidaat om daar per ongeluk over uit de school te klappen: Sabia. Wij zetten ons geld echter nog steeds op de in Parijs woonachtige Zlatan Ibrahimovic. Hell hath no fury like a woman scorned.

Meer sappige stories en vreemde verhalen van deze week ziet u straks in de video ‘ThePostOnline bespreekt de bladen‘.