Weekendagenda: dit móet je komend weekend doen

11-04-2013 15:00

Je agenda komend weekend is nog blanco? Geen zorgen. ThePostOnline heeft een paar leuke evenementjes voor je op een rijtje gezet in de weekendagenda.

Donderdag 11 april

Arnhem
The Babysitters Circus, vier vrienden die aan het babysitten waren en maar besloten muziek te maken. Komt het kortgezegd op neer. Zijn die lui van die kekke flashmob. Ze spelen in Luxor te Arnhem. Info hier!

Rotterdam
Kunst! En wel in Galerie Frank Taal te Rotterdam. Aldo van den Broek opent zijn solo expositie in de galerie. Made in Belgrade wordt geexposeert. De show loopt van 11 tot 18 april. Alle info en het adres vind je hier.

Amsterdam
Zwarte Koffie, feestje van onze eigenste DJ D-rok. Schrijft niet alleen, organiseert voornamelijk vette feestjes waar hij als topDJ uiteraard ook gewoon draait. in Clup Up kun je vanavond dansen op extra hiphop, soul, afrobeat, funk en disco. Info hier!

Vrijdag 12 april

Utrecht
Precies 300 jaar geleden werd de Vrede van Utrecht gesloten, wat een eind maakte aan een reeks bloederige oorlogen. Dat moet gevierd, zo vindt ook Utrecht. Komend weekend enorm veel evenementen, waaronder In Vredesnaam, een tentoonstelling in het Utrechtse Centraal Museum. Mis het niet! Goed voor je algemene ontwikkeling.

Amsterdam
De aller-, aller-, allerlaatste Disco Total. Heel fijn feestje in Club Up. Maar het is dus de laatste. Met onder andere de ontzettend hete acteur Egbert Jan Weeber, die naast acteur ook briljante deuntjes draait achter de tafels. Check de rest van de line up hier.

Wereldwijd
Nationale Offlinedag. Ja. Dus. Wie dat verzonnen heeft vind je hier. Wij bloggen gewoon door, hoor. Geen zorgen. Wij bieden een plek aan alle mensen die niet meedoen aan Offlinedag.

Zaterdag 13 april

Amersfoort
Dansen alsof je in Berlijn bent kan dit weekend in de Amersfoortse Kelder. Daar is niets smerigs aan, het is tegenwoordig ook geen Kelder meer. Maar wel zijn er altijd feestjes. Op naar FUEL!

Deventer
Het Burgerweeshuis is een verjaardagsfeestje. Die van Dennis Brugman: de man die weet hoe je een feestje geeft. En niet alleen: mooiboys Geza Weisz en Manuel Broekman komen ook. Pak je handtekeningenboekje, ballonnen en dansschoenen maar vast en kijk waar je moet zijn.

Haarlem
Terug naar je jeugd met 90’s Now in Patronaat. Alle deuntjes waar je vroeger op danste, dan wel als klein kind, komen voorbij. Spice Girls en 2Unlimited komen vast en zeker voorbij. Info hier!

Zondag 14 april

Amsterdam
Nieuw idee van Toomler: Het Hoogste Woord. Komedianten krijgen een woord waar ze twee minuten lang over moeten praten. Naakte improvisaite. De tweede ronde krijgen ze zes woorden. Moet je een goed associatief vermogen voor hebben. Info hier!

Betere ideeën voor je weekendagenda of een tip voor volgende week? De reacties zijn geopend. Mailen, twitteren of facebooken kan ook.