JA: Stewart en Pattinson nog samen

15-04-2013 12:50

Op fora ging het er al maanden over. Een hele generatie meisjes sliep al weken niet. Op de vraag of Robert Pattinson en Kristen Stewart nog samen waren, had niemand een antwoord.

Een annus horribilis
De twee filmsterren, bekend van ‘Twilight’, waren al maanden niet samen gezien. Pattinson nam een film op in Australië, Stewart bleef in L.A. De stad waar ze, afgelopen juli, gesnapt was in de armen van de regisseur van één van haar films. Zoenend. Met Pattinson was ze nooit zoenend gefotografeerd. Zelfs niet hand in hand, altijd maar nét niet; net niet scherp, net geen goed beeld. Hun relatie was één groot vraagteken. Tot dit weekend.

Het verlossende beeld
Pattinson kwam terug uit Australië. De opnames van zijn nieuwe film, Rover, waren blijkbaar afgerond. Hij keerde terug naar Los Angeles. Stewart, een L.A. girl in hart en nieren, deed wat iedere 20 something L.A.’er dit weekend deed: ze ging naar Coachella, een festival voor hipsters pur sang. De twee waren zeer toevallig beide aanwezig, en toen gebeurde het: het stel toonde affectie. Na maanden van onzekerheid, van gissen en die ellendige vragen constant, kwam er antwoord op de vraag der vragen: ja, Robert Pattinson en Kristen Stewart zijn, ondanks haar gigantische misstap en hartverwarmende bekentenis, nog samen. Zie, kijk, geniet en vooral: laat je geruststellen.