Bladen

Oh Oh Barbie gaat naakt voor de webcam

15-04-2013 13:46

Met talloze realityseries heeft Samantha ‘Barbie’ de Jong haar hele leven al blootgegeven, maar nu gaat ze ook letterlijk naakt. Aanstaande donderdag is ze van negen tot elf te zien via de webcams van IsLive.nl. Mocht u dit niet willen missen, dan kost het u wel 70 cent per minuut. De borstvergroting van Samantha moet immers ook betaald worden. Eerder wist de website al turnster Verona van de Leur voor de camera’s te krijgen.

Volgens een woordvoerder van het bedrijf ging Barbie niet zomaar overstag. Er is flink onderhandeld. Hoeveel Barbie met dit klusje verdient, wil de woordvoerder niet kwijt. “Genoeg”, zegt hij tegen Omroep West, “maar meer zeg ik daar niet over”.

Ik distantieƫr mij ervan

Haar man Michael moet nog een beetje wennen aan het idee dat andere mannen straks naar het naakte lichaam van zijn vrouw kijken. “Ik word er wel een beetje jaloers van, maar het betaalt erg goed”, zegt hij tegen de omroep. “Samantha is vrij om te gaan en staan waar ze wil, als ze maar van andere mannen afblijft.”

De manager van de grofgebekte realityster is er minder blij mee. “Ik vind het niet verstandig en distantieĆ«r mij ervan’, zegt Jake Hampel. Hij is bang dat het ‘zoekomstige zakelijke belangen’ in de weg staat.