Exclusief feestje in &Foam

23-04-2013 18:00

Misschien had je al meegekregen dat het 5 mei feest is in &Foam, de winkel van het Fotografiemuseum Amsterdam. Je kunt net zo goed het hele weekend blijven, want ook op 3 mei is er al wat leuks te doen in &Foam. Op deze exclusieve avond zijn alle exemplaren van ruim tien jaar Foam Magazine voor het eerst bij elkaar te zien en te koop.

Backissue uitgaven met het werk van gerenommeerde fotografen als Robert Frank, Thomas Ruff en Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin tot portfolio’s van talenten als Alex Prager en Ina Jang. En de avond wordt opgefleurd door optredens van rockband The Vagary en diverse DJ’s, live artwork, cocktails, print sales en meer.

Je hart ophalen

Fotografieliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Voor het eerst verkoopt Foam Magazine alle backissues van het tijdschrift met grote korting. Speciaal voor deze gelegenheid zijn er muzikale optredens van rockband The Vagary en DJ-sets van Lustige Lola & Weltschmerz, Doppelgang, Abel Minnee & Bonne Reijn en You & Me.

Ook kunnen bezoekers genieten van Diadisco, een VJ-collectief dat analoge beelden projecteert op muziek, een mini-expo van lifestyleblog NSMBL dat moodboards maakt uit oude Foam Magazines en het 101 Covers Project, dat een ode aan Foam Magazine brengt door live een fictieve cover van Foam Magazine te ontwerpen. Op de avond zijn er cocktails, drankjes en hapjes te krijgen. Kortom: een zeer toegankelijk kunstzinnige avond.

Toonaangevend magazine

Foam Magazine is een internationaal fotografie-magazine. Een publicatie en tentoonstellingsplek voor fotografen wereldwijd. Elk kwartaal presenteert Foam Magazine acht portfolio’s rond één thema. Er is aandacht voor alle facetten van fotografie, van documentaire tot mode, van eigentijds tot historisch, van wereldberoemde fotografen tot aanstormend talent. Het magazine is geroemd met prijzen voor design en kwaliteit en wordt inmiddels in meer dan 25 landen verspreid. Foam Magazine wordt uitgegeven door Foam en Vandejong Amsterdam.

Vrijdag 2013
 in &Foam, Vijzelstraat 78, Amsterdam. Van 17.30 tot 00.00 kun je terecht voor €8,- en daar krijg je dan twee magazines bij.