Humor

Zolder opruimen met Josien uit Rotterdam

23-04-2013 13:40

Trollhoaxende grappenmaker, weten wij ook wel, maar het is wel geestig. Josien uit Rotterdam heeft haar zolder opgeruimd en biedt wat overbodige spulletjes aan. Zoals videobanden van GTST en kortingskaarten voor familiepark Drievliet. “ze zeggen altijd een dagje drie vliet wie wil dat nou niet ik zeg: een dagje drievliet ik hoop dat iemand op mijn advetentie bied.”

Maar oma Josien zit nog niet zo lang op internet en dat levert wat problemen op. Zo post ze bijvoorbeeld haar advertentie in de verkeerde categorie: “ik moest deze advetentie in een category zetten maar de category videobanden zat er niet tussen dus ik heb de advetentie maar onder het kopje POSTZEGELS EN MUNTEN (willekeurig) gezet. sorry voor de verwarring die mischien is onstaan bij u.)“.

En ook het verzenden is soms wat lastig: “als je het niet heel erg vind ik plak de envelop dicht met een stukje plakband erop ik wil er MET KLEM OP DRUKKEN IK HEB GEEN ZIN OM DIE ENVELOP DICHT TE LIKKE NWANT DAT VIND IK EEN BEETJE VIES!!11!!1! ) daarom wil ik alsnog VIJFTIG CENT VAN U CONTANT OP MIJ BANK REKENING HEBBEN BIJGESCHREVEN HEBBEN maar als je kijkt hoe veel korting deze kaartjes oplevert dan is vijftig cent GEEN GELD MENSEN!!!

Enfin, help Josien van haar rotzooi af. Hier deel 1, hier deel 2.