Overzicht Bladen: De bangalijst van WimLex en Bridget in de overgang

24-04-2013 13:36

Het geld vliegt eruit bij de Oranjes

Het privévliegtuig dat Willem-Alexander en Maxima gebruiken kost ongeveer vijf miljoen per jaar. Saillant detail: het vliegtuig is opnieuw ingericht toen Beatrix het eerste ontwerp niet in orde vond. Kosten: 1,3 miljoen euro, zo meldt de Privé.

De Bangalijst van Willem-Alexander

Aanstaand koning Willem-Alexander had trouwens alle kans om een aardige bangalijst op te bouwen in zijn studententijd. Alex de Vries, die in het zelfde jaar als de kroonprins lid werd van het Leidse corps Minerva (1987), beschrijft de taferelen bij de studentenvereniging in Privé. Moeders zouden hun dochter hebben ingeschreven voor een willekeurige studie in Leiden, wat leidde tot gillende meiden op de sociëteit. Linda de Mol zou ook niet vies van WimLex geweest te zijn; ze wilde de prins wel interviewen….maar dan wel in bed.

Georgina Kwakye bevallen onder hypnose

Georgina Kwakye is bevallen van een tweede kindje, en hoewel het ditmaal zes uur korter duurde dan haar vorige bevalling, was het geen alledaagse geboorte. De actrice en presentatrice (onder meer GTST en Z@ppelin) maakte gebruik van ‘hypnobirthing’. “Je wordt in een soort trance gebracht. Het lijkt op hypnose vertelt Georgina aan Story. “Daardoor ben je zo ontspannen dat je bijna geen pijn ervaart. Maar je voelt wel een intense band met je baby. Het is heel mooi. Ik kan het iedereen aanraden.”

Bridget Maasland in de overgang?

Even dacht Bridget Maasland dat ze de menopauze had bereikt. Zo slecht voelde de presentatrice zich. “Ik dacht dat ik in de overgang zat”, zegt de presentatrice tegen Party. Een hormoontest wees uit dat slechts haar oestrogeengehalte uit balans was. Met wat extra vitamines en een aangepast voedingspatroon kwam Bridget er weer bovenop. “Sindsdien voel ik me als herboren en ben ik acht kilo kwijt.”

Het is niet waar tot het op Facebook staat

Ireen Wüst zou een nieuwe partner hebben, maar heeft nagelaten haar Facebookstatus aan te passen. Reden voor Privé om de relatie van Wüst in twijfel te trekken. Tja.

Edvard Niessing ontmoet ware in verzorginghuis

Edvard Niessing heeft na zijn vertrek bij het RTL Nieuws de wind een tijd niet mee gehad. Hij hoopte op een tv-comeback die maar niet kwam, werd trambestuurder en zag ook zijn tweede huwelijk mislukken. Hij vreesde tot zijn dood vrijgezel te moeten blijven, maar inmiddels schijnt het leven Edvard weer tegemoet. Hij is regelmatig te zien als ‘nieuwslezer’ in Bananasplit, gelukkig op de tram én gelukkig in de liefde. “Ik was in het verzorgingshuis op bezoek bij mijn tante”, vertelt hij in Story. “En Hedwig werkte daar. Ik vroeg of ze een foto wilde maken van mijn tante en mij. Ik vond haar meteen al bijzonder.” Op aandringen van zijn tante, maakte de 65-jarige Niessing een afspraakje met Hedwig en de vonk sloeg over.

Moederskindje Dré Hazes doet het rustig aan

“Een moederskindje ben ik zeker niet, maar ik kan gewoon niet zonder haar”, aldus een tegenstrijdige Dré Hazes over zijn moeder Rachel in Party. Uit respect voor haar neemt hij zelfs geen vriendinnetjes mee naar huis. Bovendien is zijn ‘fixatie op vrouwelijk schoon’ minder geworden. “Ik heb jarenlang de beest uitgehangen en genoten. Maar nu ik wat ouder ben, heb ik mijn buik daar een beetje van vol”, aldus de 19 jaar oude zoon van.