Bladen

Frank de Boer haat dom voetbal

03-05-2013 08:51

Dit is het vrijdagochtendgebed van ThePostOnline

Rusland infiltreert luchtruim Nederland

Zit Poetin ons te jennen door af en toe met straaljagers ons luchtruim binnen te dringen? We hebben F16’s die de Russische belagers wegjagen, maar die zijn oud. De Telegraaf stampt alweer lekker alarmistisch rond vanochtend.

Gaat Ratelband de gevangenis in?

Vandaag hoort positiviteitsgoeroe en oud-politicus Emile Ratelband of hij de gevangenis in moet. Hij wordt ervan verdacht brand te hebben gesticht in zijn woning in Huissen. Volgens justitie zou Ratelband uit zijn op het verzekeringsgeld.

Obama heeft weer argument tegen legaal wapenbezit

Lees dit bericht en denk even na. De beschikbaarheid van wapens in Amerika maakte weer een onschuldig slachtoffer. Senatoren die Obama steunen, hebben het helaas nog steeds moeilijk om hun stem te verantwoorden bij de achterban.

Highschool kinderen veroordeelt vanwege ‘seksueel’ dansje

Nog meer gekte uit Amerika. Zie deze video. Dit mag dus niet. 33 schoolkinderen zijn geschorst omdat ze hun billen in de lucht laten trillen.

Good Hair Day met Jennifer Aniston

Omdat we vanochtend heel veel bizarre berichten binnenkrijgen, nog eentje dan. Krankzinnigheid uit Hollywood. Jennifer Aniston start een lifestyleprogramma dat Good Hair Day heet.

Labour behoudt zetel in South Shields

De eerste doorbraak van de Engelse Geert Wilders is uitgebleven. De anti-Europese partij van Nigel Farage kon een historisch geramd district van Labour niet winnen. De deelname van de United Kingdom Independence Party zorgde wel voor leegloop bij Conservatieven en vooral van de Liberal Democrats. De laatsten haalden slechts 352 stemmen.

Sombermansen zien niets in renteverlaging ECB

Als je voor niks geld kunt lenen en het toch niet doet, dan klopt er iets niet. De ECB verlaagde de rentetarieven tot 0,5%, maar het zal de Zuid-Europese crisisgebieden niet helpen, verwachten sommige sombere analisten.

Muizen die opgroeien in eenouder gezinnen zijn dommer

Althans, dat is de zeer korte samenvatting van een wetenschappelijk onderzoek. Zul je zien: conservatieven gaan het onderzoek aangrijpen om te betogen dat scheiden slecht is. Tegenstanders van rechts gaan de resultaten relativeren en zeggen dat mensen geen muizen zijn. En zo gaan die dingen.

Britney Spears lookalike loopt binnen

Sinds haar omgeving haar regelmatig vergeleek met Britney Spears besloot Michaella Weeks van haar ‘talent’ haar beroep te maken. Ze kan riant leven met het lijken op een popster die niet door iedereen wordt gezien als heel talentvol.

Wesley Sneijder wilde Genee en Derksen in elkaar laten slaan

Domme, domme Wesley Sneijder. Reageren op een vals gerucht van Hans Kraay junior. Nooit doen. Het zal toch niet waar zijn dat je echt een paar vrienden op Genee en Derksen wilde afsturen, omdat zij grappen maakten over jouw lengte?

Frank de Boer haat dom voetbal 

Mooie quote van Frank de Boer, held van beroep. Clubs die ‘lange ballen’ geven, hoeven hem niet te bellen om trainer te worden. ‘Ik zou niet weten hoe dat moet: blind die ballen naar voren. En dan? Die club moet ook weten, als we Frank de Boer halen, gaan we niet put them in the channel spelen. Dat is lange ballen langs de zijlijn. En dan de tweede bal winnen. Zoals bij sommige clubs in de Premier League.’