Politiek

Vandaag herdenken we Pim

06-05-2013 11:47

Voor de 11de keer herdenken we de moord op Pim Fortuyn. Het beeld van de neergeschoten Pim, bloedend op de grond, staat velen van ons nog vers in het geheugen gegrift. Alsof het gisteren is gebeurd. De moordenaar, de linkse activist  Volkert van der G. komt in mei 2014 weer vrij. Zijn schuld aan de samenleving is dan betaald, zoals men dat zegt, en hij is dan een vrij man die zijn leven weer ‘normaal’ kan oppakken en opbouwen. Lang leve onze rechtstaat.

Volkert is dan een vrij man en Pim is nog steeds dood, het is niet eerlijk zal men terecht denken. Of Volkert ooit nog op een normale manier in Nederland de rest van zijn levensdagen kan slijten? Hoogstwaarschijnlijk zal hij en zijn gezin, op kosten van de Nederlandse samenleving, gedropt worden op een tropisch eiland met een andere naam zodat er niemand meer naar hem omkijkt of verder gaat graven in deze moordzaak. Volkert wordt gedumpt met als excuus dat men zijn veiligheid niet kan garanderen in Nederland. De moordenaar wordt slachtoffer. Missie volbracht.

Pim was volgens zijn opponenten extreem én rechts in zijn ideeën en conclusies, en het enige wat nog vers in het geheugen ligt bij deze groep is dat Fortuyn eigenlijk, net als Wilders, een racist was. Alleen maar tegen de islam en zijn volgelingen. De rest van zijn gedachtegoed is snel vergeten. Eigenlijk was Pim’s bijdrage aan de Nederlandse politiek voor deze groep nihil.

De dag dat de vrijheid van mening werd vermoord
Voor velen is dit de dag waarop de vrijheid van mening werd vermoord in ons land. Waarom schoot Volkert Pim neer en waarom heeft hij nooit spijt betuigd? In opdracht van wie? Het hele gebeuren is gehuld in een cocktail van complottheorieën waar vooral links Nederland en de overheid de volle laag krijgen. Voor de feiten-fetisjisten onder ons is het niet meer dan een gewone moord en zou deze dag niet eens herdacht moeten worden. Er worden toch zo vaak mensen vermoord die ook niet ieder jaar worden herdacht?

Voor veel Fortuynvolgelingen is 6 mei een symbolische dag geworden. Dit is de dag dat ook de vrijheid van mening werd vermoord. Pim zei letterlijk alles wat hem dwars zat aan deze samenleving. En als bijzonder hoogleraar sociologie zou je toch verwachten dat Pim wist waar hij over sprak en de juiste conclusies trok. Maar zelfs in een vrij land als Nederland zijn dit soort controversiële uitspraken en confronterende conclusies gevaarlijk. Hier in dit land regeert het politiek correcte establishment wat niet wil dat hun een spiegel wordt voorgehouden en zeker niet door middel van de verwerpelijke ideeën van de flamboyante Fortuyn.

Een mooi voorbeeld wat betreft die inperking van de vrijheid van mening hebben we weer gezien met de ‘zogenaamde vergissing ’ op de Dam, met de leden van het Republikeins Genootschap en het voorvalletje daarvoor met het anti-monarchiemeisje. Diezelfde vrijheid van mening werd o.a. Pim uiteindelijk fataal. Weggezet en verguisd als een racist door links Nederland.

Vrijheid van mening… tot zover
Het zijn allemaal van die ‘ongelukkige misverstanden’ legt de overheid en de MSM ons uit. Van die misverstanden die toevallig wel inspelen op onze onderbuikgevoelens.  Want dat was het toch? Dat was volgens politici en media ook de kracht van Fortuyn, het inspelen op onderbuik gevoelens? Alsof ik niet helder kan denken. Zaken die niet rationeel worden benaderd, worden afgedaan als onderbuik gevoelens. Einde discussie.

Zo ook de discussie of we nu wel of niet kritiek mogen hebben op de islam. Op ieder geloof mag men kritiek hebben…behalve op de islam. Van ieder geloof mogen spotprenten worden gemaakt, behalve van de islam. “Komt hij weer aan met zijn islamfobie” zullen de radicale relativisten en multiculti-profeten denken, maar het is toch een opmerkelijk feit.

Pim waarschuwde ons en kreeg gelijk
Pim waarschuwde ons toen al voor de toenemende islamisering van Nederland. “De islam is een achterlijke cultuur”. Dat was zijn mening. En wat had de man gelijk. De integratie, of assimilatie zoals  beweerd wordt, van niet-westerse allochtonen is compleet mislukt. De multiculturele samenleving is vanaf het moment dat er de islam aan is toegevoegd mislukt. Er was geen automatische integratie na de tweede generatie moslims. En waarom niet? Omdat het niet mag van de islam zelf. Zo staat het geschreven in de koran.

Dat in Nederland een steeds grotere kloof ontstaat tussen vreemdelingen en autochtonen is zogenaamd de schuld van mensen als Geert Wilders en zijn PVV-aanhangers, in ieder geval volgens de valse multiculti-profeten. Het heeft zeker niets te maken met islam en zijn volgers. Het woord allochtoon hebben we verbannen en vervangen door X-Nederlander om zo de vreemdeling tegemoet te treden en hem of haar hier meer thuis te laten voelen. Het ene stigma is omgeruild voor het ander in de hoop op een betere integratie. Hoe naïef kan men zijn?

Krampachtig probeert links-Nederland en de multiculti-profeten om met onze belastingcenten de relatie te verbeteren tussen vreemdeling en autochtoon. Cultuur en tolerantie zijn hierbij de magische woorden die de subsidiekassa doen rinkelen. Hoe lang houden we deze krampachtige poging vol als we kijken naar de ontwikkelingen in de rest van Europa?