Bladen

Bladen overzicht: Rob Kamphues een nóg grotere lul dan we al dachten

08-05-2013 14:22

Rob Kamphues noemt zichzelf een family man, maar daar blijkt weinig van. Hij verwekte een kindje bij Mona-Liza Machado, ontkende de vader te zijn, klaagde haar aan voor stalking en moest na een DNA-test toegeven dat het kindje toch de zijne was. Op tv en in de bladen deed Rob voorkomen alsof hij niets liever wilde dan zoveel mogelijk contact met zijn dochtertje, maar ook dat lijkt uit de duim gezogen. Volgens Privé blijkt uit officiële stukken dat hij “slechts één uurtje per maand tijd vrij wil maken voor zijn kleine meid”. Wij denken dat Rob een egoïstische en narcistische zak hooi is. Of zoals Mona-Liza het zegt: “Ik dacht zijn karakter zijn uiterlijk wel zou compenseren”.

Wat waste Wiegel wit?

Oud VVD-lijsttrekker Hans Wiegel zou mogelijk zijn opgebouwde kapitaal kunnen zien verdampen. Hij krijgt te maken met een miljoenenclaim, nu het bouwbedrijf waar hij bestuurder was toch niet zo betrouwbaar blijkt. Wiegel in de Story: “Ik heb hier en daar wellicht iets over het hoofd gezien.” En dan weet je dat echt iets aan de hand is,

Arts voor Beatrix

Paragnoste Liesbeth van Dijk bespreekt in Privé de toekomst van de Oranjes. Voor prinses Beatrix heeft ze slecht nieuws. Ze ziet een arts. Heel duidelijk een arts. Waarschijnlijk gaat de oud-vorstin ‘diepgaande gesprekken’ voeren met de nog onbekende medicus. Op de vraag of het een vriendschappelijke- of liefdesrelatie wordt, zegt medium Van Dijk: “Ik vind dat heel moeilijk, maar deze arts komt zo prominent bij mij naar boven, dat het weleens in een liefdesrelatie uit zou kunnen monden.”

Geen BN’er maar boer voor Britt

Britt Dekker is, zo meldt ze in de Story, versierd door een BN’er die al verkering had. Dekker is hier niet van gediend en richt liever haar pijlen op – jawel – boeren. “Dan weet ik tenminste waar ik aan toe ben.”