Humor

SCHOKKEND! EXCLUSIEF! Wilma Nanninga aan dood ontsnapt

17-05-2013 14:17

Privé-journaliste Wilma Nanninga is vrijdagochtend aan de dood ontsnapt. De sterreporter van het gerespecteerde weekblad was nietsvermoedend op weg naar de Privé-burelen, toen het noodlot haar plotseling trof. U leest alles, inclusief de geschokte reacties van vrienden en familie, in deze editie van ThePostOnline – Bladen.

Het leven lijkt Wilma Nanninga toe te schijnen. Maar achter alle pracht en praal van het glamourleven als showbizzreporter, gaat een doodgewone vrouw schuil. Met doodgewone problemen. En dan kan het doodgewone leven je soms keihard en banaal voor je kop slaan als je even niet zit op te letten. Vandaag was zo’n dag. Wilma zag sterren, maar niet zoals zij gewoonlijk doet. Het scheelde maar een haartje of Nanninga had haar stukjes voortaan vanaf een wolk getikt. U leest hier alles over het noodlot dat een nietsvermoedende Wilma vandaag op dramatische wijze trof.

Nanninga, onder meer bekend van de veelbekeken docusoap Wilma Nanninga privé op RTL4, stapte vanochtend zoals elke dag in haar zwarte bolide. Bronnen rond de mediapersoon vertellen dat zij op weg was naar de Privé-burelen. Alles wees erop dat het een dag als alle dagen in het bijzondere leven van Wilma Nanninga zou worden. Maar niets bleek minder waar. Even na twaalven schoof het noodlot onaangekondigd van rechts bij haar naar binnen.

DRAMATISCH ONGELUK

Terwijl Nanninga naar alle waarschijnlijkheid haar welgevormde lippen stiftte en overdacht hoe zij vandaag haar lezers weer het best kon bedienen met sappige, goed geschreven en relevante stukjes journalistiek, reed een vooralsnog anonieme bestelbus bij haar naar binnen. Hoewel de bestelbus van rechts kwam, kan het Wilma allerminst aangerekend worden dat zij de bewuste bus niet zag. Het gebeuren voltrok zich op de snelweg, alwaar het busje zich een plekje probeerde te verschaffen middels de invoegstrook. Daarbij gaf hij zich weinig rekenschap van de bekende journaliste die daar al reed. Een dramatisch ongeluk was onafwendbaar.

Met nietsontziende kracht dreef de chauffeur zijn bestelbus naar links, alwaar een verbouwereerde Nanninga niet meer kon uitwijken. Zij zat gevangen tussen tientallen stukken blik die allen met een vaartje van meer dan honderd kilometer per uur vooruit bewogen. Er was geen ontsnappen meer aan. Even keek zij de dood in de ogen.

OPLUCHTING

Groot was dan ook de opluchting toen zij enkele ogenblikken later haar bolide aan de kant van de weg kon zetten. Hoewel haar wagen zwaar gehavend napruttelde op de vluchtstrook, kon Wilma met bonkend hart constateren dat zij het er zonder kleerscheuren vanaf had gebracht. De gedachte dat het zomaar anders af had kunnen lopen, zal wel enkele keren door het fraaie hoofdje van de hoofdredactrice hebben gemaald. Volgens verschillende bronnen is Wilma echter direct haar duivels onder ogen gekomen en is zij weer achter het stuur van de wagen gekropen.

“Het was een traumatiserende ervaring”, stelt een goede bekende van de showbizzreporter in gesprek met ThePostOnline. “Des te knapper is het dat zij zich niet neer heeft willen leggen bij de gevaren van de weg, maar direct weer in haar zwarte stalen ros is gekropen.” Het is niet bekend of Nanninga de bewuste chauffeur de huid vol heeft gescholden, maar onze bron laat weinig aan de verbeelding over: “Ze heeft wel even duidelijk gemaakt wie hier in de fout ging”, stelt hij met een veelzeggend lachje…