Weten & Tech

Vettel en Coulthard testen nog onvoltooide Sochi Circuit

17-05-2013 14:40

2014 belooft een spannend jaar te worden voor de belangrijkste toeristentrekpleister van Rusland: Sochi. In de eerste plek zullen daar natuurlijk in Februari de Winterspelen plaats vinden, maar kort daarna -mits alles een beetje wil vlotten- zal er ook een nagelnieuw circuit geopend worden. Hiervoor wordt een deel van het Sochi Olympic Park gebruikt en zal worden omgedoopt in: Sochi Olympic Park Circuit.

Sochi Olympic Park Circuit is een nieuwe race-track met een lengte van 5.8 kilometer. Het gaat een historische dag worden want de laatste Russische Grand Prix is maar liefst 100 jaar geleden verreden in St. Petersburg.

Blubber + kuilen = autopret

Een tijdje terug heeft het Infiniti Red Bull team de mannen Sebastian Vettel en ambassadeur David Coulthard voor jullie vermaak op pad gestuurd met twee Infiniti M sedans. Dit om alvast een kleine impressie van de nog onvoltooide baan te geven. Zelfs in deze blubber-bak wisten de heren de twee sedans nog met snelheden van boven de 100 km/u door de bocht te gooien, dus dat belooft nog wat!

Check het filmpje voor het commentaar van beide heren op deze nieuwe baan.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L7fDrt25qcY