Wie denkt Stella Bergsma wel dat ze is?

18-05-2013 14:35

Stella Bergsma is neukbaar en daar is ze trots op. Dat verzekerde ze haar publiek in haar maidenspeech op dit podium. In haar vervolglitanie die alom verwarring zaaide, verklaarde ze zich ook nog eens tot hoer. Omdat ze namelijk een vrouw is en elke vrouw is een hoer. Omdat vrouwen seks hebben zonder van seks te houden. Stelt Stella in alle stelligheid (what’s in a name). Omdat ze zich laten gebruiken door mannen.

Grapje van haar natuurlijk. Ze houdt wel degelijk van seks, ze lust er wel pap van. Minstens zoveel pap als mannen die, zoals algemeen bekend, altijd zin hebben. En daarom onmogelijk hoeren kunnen zijn. Stiekem trouwens net als alle vrouwen, maar die willen het niet altijd weten. Suggereert ze tussen alle grapjes door. Want hoeren doen het om allerlei redenen, maar niet omdat ze geil zijn. Beweert ze. Alweer zo’n grapje.

Verkeerd begrepen

Ze maakt aan de lopende band grapjes. Je moet er eigenlijk steeds rekening mee houden dat ze een grapje maakt, dat ze dus niet precies, of zelfs helemaal niet meent wat ze zegt, en dat ze juist bedoelt wat ze niet zegt. Behalve als ze zegt dat zij wel geil is, dat moeten we dan maar aannemen. Geil en dus geen hoer, of toch weer wel want een slet is ook een hoer. Volgens Stella.

Dit alles moet niet verkeerd begrepen worden. Ze is een heuse feminist. Een kruising tussen Xenia Onatopp, de Bondgirl (gespeeld door Famke Janssen) die een man kon doden met haar dijen, het bidsprinkhaanvrouwtje dat het arme mannetje levend oppeuzelt nog voor hij klaar is haar te neuken en haar nageslacht veilig te stellen, en Kenau Simons Hasselaar die, nou ja gewoon de oermoeder aller kenaus is, dan weet je het wel. Stella Bergsma is een vrouw met ballen.

Stella’s droom is hun nachtmerrie

Ze wordt niet geneukt, wat haar een hoer zou maken omdat geneukt worden een passieve rol suggereert. Nee, niets van dat al! Ze wordt niet geneukt, ze laat zich neuken, zoals een mens zich laat knippen bij de kapper, bedienen in een restaurant of vervoeren in een taxi. Zij geeft de orders. Zij is de klant en de klant is koning. Mannen die haar van dienst zijn, zijn de echte hoeren, omdat juist zij zich laten gebruiken.

Hoe zou ultieme powergirl Stella Bergsma die arme vrouwtjes kunnen begrijpen die zich nog steeds, altijd en overal genaaid voelen door mannen. Die zich al gebruikt voelen als ze maar denken als lustobject beschouwd te worden. Stella’s droom is hun nachtmerrie: mannen die als ze een lekker lijf zien, nergens anders meer oog voor hebben en er meteen op willen. Waar trouwens iets voor te zeggen is, want tijdens seks is afleiding ongewenst.

Lauw badwater

Er zijn nog steeds vrouwen die zich alleen sterk voelen, ondergedompeld in een warm bad van vrouwelijke solidariteit. Stella Bergsma begrijpt er niets van en dat zij haar vergeven, want ze heeft een taak in dit leven. Zij mag de stop uit het warme bad trekken en daarmee de allerlaatste feministische golf ontketenen. Alleen vrouwen met ballen zullen de tsunami van lauw badwater overleven. Ze hebben allemaal zin in seks maar neukbaarheid is niet gegarandeerd.