Bladenoverzicht: SABIA IS ZWANGER

22-05-2013 14:09

SABIA IS ZWANGER
De Weekend weet het bijna zeker. Het nieuwe liefje van topvoetballer Rafael van der Vaart is zwanger. Sabia werd namelijk gesignaleerd bij een gynaecoloog en dus kan het bijna niet anders. Daarnaast loopt de voormalig gogo-danseres rond in wijde jurken.

Rafael zou tegen een ‘goede vriend’ hebben gezegd dat hij onmiddellijk met zijn nieuwe vriendin trouwt als de scheiding met Sylvie erdoor is. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 

Peter Jan Rens gaat trouwen
Peter Jan Rens zit al enige tijd financieel aan de grond, maar desondanks is de voormalig presentator intens gelukkig. Dat komt vooral door zijn nieuwe vlam de 20-jarige Virginia van Eck. Ze begon als zijn manager, maar heeft inmiddels promotie gemaakt tot de vrouw die Peter Jan Rens gelukkig maakt. Trouwplannen worden er al gemaakt en er wordt tevens gesproken over een baby. Als het aan Rens ligt komen er minimaal drie kinderen.

Virginia is ondanks haar jeugdige leeftijd al moeder. Op haar 14de(!) beviel ze van een zoontje. Nu zes jaar later heeft Virginia geen contact meer met haar eerste kind. “Mijn moeder nam de voogdij op zich, maar na de scheiding van mijn ouders heb ik geen contact meer met mijn moeder en mijn zoontje”, aldus Virginia.

 

Marijke Helwegen is niet gek
Marijke Helwegen is een vrouw met zelfkennis. De diva bedankte voor Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS en voor Sterren Springen. De keuze om niet mee te doen aan het educatief sterke programma Sterren Springen was volgens Marijke geen moeilijke. “Ik moest van de hoogste plank springen en ja, dan vliegen mijn hechtingen eruit.” Voor het programma Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS werd Marijke 4000 euro toegezegd. De diva heeft echter geen moment getwijfeld: “Ik ben toch niet gek?’, aldus Helwegen in de Privé.

 

Judith Osborn nieuwe vrouw Andy van der Meyde
Judith Osborn deed wel mee aan het programma Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS. De modeontwerpster moest het gezin van Andy van der Meyde draaiende houden. Op miraculeuze wijze lukte dat en ze heeft er zowaar een nieuwe vriend bij. Het 6-jarige zoontje van Andy, Nino, hing na het vertrek van Osborn meteen aan de telefoon.

 

Arie Boomsma is een Bulgaarse zwerfhond
De Privé vermoedt dat Arie Boomsma opnieuw gelukkig is in de liefde. De presentator werd gespot met een knappe brunette. De vrouwenmagneet lijkt zich ondertussen niet zo druk te maken om zijn leven met of zonder vrouw.

Hij heeft hele andere dingen aan zijn hoofd. De ietwat ijdele Arie is namelijk ontzettend bang om kaal te worden. Toen hij afgelopen zomer genoeg had van zijn kale periode, gebeurde er iets waar hij geen rekening mee had gehouden. “Na enkele weken zag ik in de donslaag op mijn schedel een paar zeer dunne plekken. Werd ik kaal? Het deed mij denken aan de vacht van een Bulgaarse zwerfhond.” Arie gruwelt van het woord kaal. Alsof je een vlakte beschrijft, of de troosteloze zaal van een mislukt verjaardagfeest laat hij optekenen in de Privé.

 

Grootverdiener Peter R. de Vries
Peter R. de Vries is een graag geziene gast in menig talkshow. De misdaadverslaggever zit niet vaak om een mening verlegen en is altijd bereid die te ventileren. In de Party vertelt de rebel dat wanneer er een programma opbelt met de vraag of hij ‘s avonds wil aanschuiven ze gewoon moeten betalen. Volgens ingewijden van de Party kreeg de voormalig SBS-ster al langer betaald voor zijn optredens in DWDD. De Vries zou dat bedrag, een niet onaardige 1000 euro, nu hanteren als marktconforme prijs. Een prima bijverdienste dus.

 

Ferry Doedens is nieuws
Het multitalent haalt wekelijks vrijwel alle bladen. Waarom? Dat weet helemaal niemand.