Leven

Wat moeten we liken?

24-05-2013 16:45

Als ik Facebook moet geloven zijn er drie groepen mensen: liefhebbers van katten, fans van giraffen en mensen die gek zijn op Canon O’ Brien. Welke Facebook-pagina’s zijn er voor deze mensen? En welke moeten we liken?

Katten

Toegegeven, katten zijn geweldig. Ze helpen tegen muizen en je hoeft ze niet uit te laten. Soms kijken ze ook net als mensen, of lijken ze op Hitler. Daarom heeft deze Facebook-pagina voor kattenfans vast zoveel like’s gekregen.

Daardoor er mensen die katten leuker vinden dan de Voice of Holland. Dat snap ik ook heel goed. Vandaar deze Facebook-pagina en dit soort leuke plaatjes.

fuck being a cat

Giraffen

Niet iedereen is fan van katten; sommige mensen vinden giraffen leuker om naar te kijken. Al zijn dat er niet meer dan honderd, als we deze pagina mogen geloven.

Het aantal mensen dat liever naar Conan O’Brien kijkt dan naar kattenplaatjes is op één hand te tellen. Canon O’ Brien is een Amerikaanse meneer die een talkshow heeft en mooie mevrouwen uitlegt welke woorden wel en welke woorden niet bestaan.

Het aantal mensen dat liever naar Yvon Jaspers dan naar kattenplaatjes kijkt is trouwens op twee stompjes te tellen. Er is wel iemand die liever naar kattenplaatjes kijkt dan naar Boer Zoekt Vrouw.

yvon jaspers