Acht keer modebloggende mannen

28-05-2013 19:00

Leuk, al die bloggende meisjes, maar er zijn ook modebloggende mannen. En niet zomaar, hele goede zitten ertussen. ThePostOnline zet tien modebloggende mannen op een rij.

These Walls Have Ears

Hij zo zou het gezicht van WEEKDAY kunnen zijn, Julien van These Walls Have Ears. Zijn extravagante stijl is edgy, grunge met een vleugje hipster, een héél klein vleugje. Op zijn blog zie je zowel foto’s van zijn outfits als inspiratiefoto’s en nieuws.
These Walls Have Eard

Kate Loves Me

Een van origine Spaanse Londonboy met dito stijl. De ene dag is hij een rockgod terwijl hij de andere dag hipsterheet is. Maar je zult voornamelijk veel zwart vinden op Kate Loves Me. Werd uitgeroepen tot één van de meest invloedrijke mensen in de modewereld door het Britse Highlife. Op zijn blog veel plaatjes van zijn outfits.
Kate Loves Me

Style Savage

Een blog over hoe mannen zich zich kunnen kleden en hoe sommigen dit al doen. Style Savage laat zowel opkomend als gevestigd ontwerptalent te laten zien. Daarbij heeft het natuurlijk commentaren op stijl, stijldagboeken en interviews. En heel af en toe een persoonlijk stijldagboek.
stylesvage

Bryan Boy

Weer een extravagante jongeman met een fijne blog. Niet alleen foto’s van zijn zilveren broeken, ook post hij foto’s van evenementen en plekken waar hij komt op Bryan Boy. En dat zijn er nogal wat. Soms staat hij te dansen bij Rihanna in Marokko, de andere keer is hij een modeshow gebaseerd op Disney in Mexico.
bryanboy_l_amphitrite_palace_skhirat_morocco-3_zps90882e25

Andreas Wijk

Zweedse mooiboy die onwijs fijne foto’s maakt. En daarbij ook nog eens gevoel voor stijl heeft. Meer kunnen we er niet van maken. Andreas Wijk kan in je favorieten.
zwedenboy

The Dandy Project

Een mode- en stijlblog voor de moderne dandy. Zou je niet zeggen met die naam. Deze bowtiefan heeft vanwege zijn liefde voor bowties maakte hem een dandy. Hij is maar bij die naam gebleven, en zo langzamerhand is hij The Dandy Project uitgegroeid tot een ware handleiding voor de man.
DSC_0521-940x624

Style Girlfriend

Megan Collins is een soort van therapeut voor de mannelijke garderobe. Ze is gek op mannenmode, en besloot ooit eens stukjes daarover te typen. Dat restulteerde in 2011 in Style Grilfriend, waar ze eigenlijk alles wat mannenmode betreft op een rij zet.
stylegirl

Dapper Lou

De geboren en getogen Lougè Delcy begon ooit met het fotograferen van mannen met stijl op straat. Hij bleek zelf ook een aardige stijl te hebben, en zodoende dat Dapper Lou werd geboren. Wij zijn in ieder geval fan van zijn personal style, dus deze gaat in de favorieten.
Dapper Lou