Bladen

Toppers zitten niet te wachten op Gordon

28-05-2013 12:19

Gordon zou zich wel weer aan willen sluiten bij De Toppers, maar daar hebben zijn oude makkers minder behoefte aan. Rene Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom redden het prima zonder de overspannen grillen van Goor.

Gordon de aanjager

Gordon stopte in 2011 met De Toppers om zich helemaal te kunnen richten op zijn nieuwe zangroep: L.A. The Voices. Dat projectje bleek minder veelbelovend dan Gordon dacht en daarom stapte hij eerder dit jaar, zoals zo vaak met ruzie, uit het zangcollectief.

Nu Gordon het zonder zijn Voices moet doen, wil hij wel weer terug naar De Toppers. Maandag zei hij tegen Edwin Evers zelfs dat hij het gevoel heeft dat hij wordt gemist. “Dat hoor ik van iedereen. Ik gaf die drive op die bühne. Het aanwakkeren van het publiek, dat was mijn ding.”

‘Dat horen wij nou nooit’

Zijn ex-collega’s zijn toch een iets andere mening toegedaan. Rene Froger reageert vandaag koeltjes in het AD. “Ik hoor nooit iemand zeggen dat Gordon weer bij De Toppers moet terugkeren. Het is kennelijk niet iets wat het publiek erg bezighoudt. En mij al evenmin”, aldus Froger.

Oftewel: de oppertopper geeft Gordon hier beleefd de vinger.