Bladen

Bladenoverzicht: Nieuwe onthullingen over Sabia

29-05-2013 13:30

ThePostOnline ging speciaal voor naar de kapper en las alle blaadjes. Deze week: ‘Pedofiel Peter Jan Rens’, een ‘bionische’ Karin Bloemen. Wist u al dat Rik van de Westelaken homo is? En de geheime liefdesplannen van Wes & Yo.

Onthullingen over Sabia

Privé heeft voor de verandering deze week eens géén verhaal over Rafael van der Vaart en Sabia. Maar dat komt door een foutje. De Party is wel goed gedrukt en komt met nieuwe onthullingen over Sabia. De vrouw van Rafael (en daarvoor van Khalid Boulahrouz) had in de afgelopen weken de paparazzi in rotten van tien voor haar deur liggen. Om de fotografen vriendelijk te stemmen trakteerde Sabia hen geregeld op een glimlach, een zak patat of een paar snacks.

Moeder noemt Peter Jan Rens ‘pedofiel’

Het mag inmiddels algemeen bekend worden geacht: Peter Jan Rens heeft een 42 jaar jongere vriendin. De oud-presentator is 62 en zijn Virginia pas net meerderjarig: 20. De moeder van Virginia is dan ook niet te spreken over de keuze van haar dochter voor ‘Circus’ Rens. Privé drukt een Facebookgesprek van moeder Anieta af, met daarin teksten als: “Die deug niet pedofiel dat tie er is”, “Maar niet de waarheid gore hond dat hij er is” en “Breek hem geloof mijn”.

wesenyo

Geheim liefdesplan Wes & Yo

Wesley en Yolanthe kunnen er niet over uit hoe mooi hun huwelijksdag was. Zo mooi, dat ze er nauwelijks van konden genieten. En dus willen ze het nog een keertje precies zo overdoen als ze vijf jaar getrouwd zijn. “Op dezelfde locatie, want we hebben er mooie herinneringen aan”, zegt Wesley tegen Story. Ook Yo ziet er al helemaal naar uit. “Wesley is een romanticus, ik weet zeker dat hij in zijn hoofd al precies weet hoe de dag eruit gaat zien.” Knap van Wesley, dat hij precies weet hoe het nadoen van een eerdere dag eruit gaat zien.

Karin Bloemen wil kunstknie

Karin Bloemen heeft in haar leven zoveel pirouettes gedraaid dat haar knie ‘stukgedanst’ is. Met haar gewicht heeft het volgens de cabaretière niks te maken. De artsen vinden Karin (52) nog veel te jong voor kunstknieën, maar daar denkt ze zelf anders over: “Kom maar op, bionische Karin is nooit te oud om te repareren. Ik ga ervoor”, aldus Bloemen in de Privé.

Rik van de Westelaken gefascineerd door borsten

Dat nieuwslezer Rik van de Westelaken op mannen valt is geen nieuws. Ook niet voor de Party. Wel dat Rik zijn coming out vrij laat beleefde. Zelfs in zijn studietijd wist hij het nog niet. “De enige homo’s die ik tot dan toe kende waren Jos Brink en mijn biologieleraar.” Die biologieleraar vertelde dat het normaal was als jongens zich soms aangetrokken voelden tot andere jongens. Bij Rik ging er dan ook geen belletje rinkelen. “Ik had diverse vriendinnetjes en vond borsten waanzinnig interessant!”

barbie

Michael (van Barbie) kapotgemaaakt door buurtbewoners

Onlangs viel een arrestatieteam binnen bij realityduo Barbie en Michael van der Plas. Michael werd drie dagen lang vastgehouden op verdenking van drugs- en wapenhandel. “Mijn leven staat nu op z’n kop, voor niets”, zegt de Hagenees tegen Story. Hij verdenkt zijn nieuwe buurtgenoten (het tweetal is pas verhuisd) ervan dat zij hem weg willen pesten. “De politie kreeg zestig anonieme tips over mij, allemaal over hetzelfde. Dat is toch wel heel apart.” Michael zegt nu getraumatiseerd te zijn. “Ik zal nooit meer vergeten hoe ik in de loop van zo’n pistool keek. Ik stond te trillen op mijn benen.”

Irene Moors knuffelt haar overleden moeder

Het meest intense verdriet dat Irene Moors in haar leven heeft moeten doorstaan, was bij het overlijden van haar moeder. Het gemis is nog steeds voelbaar, zegt de presentatrice tegen Story. “Ik draag een ring van haar. Als ik even niet lekker in mijn vel zit of ik denk aan haar, dan wrijf ik over de ring. Dat geeft mij het gevoel alsof ik even lekker met haar knuffel en dat ze dichtbij is.”