Bladen

Privé in de fout met coverstory

29-05-2013 12:33

Bij het doornemen van de weekbladen, kwamen we tot een verontrustende conclusie: Privé kondigt een verhaal over Rafael van der Vaart en Sabia groot op de cover aan, maar is het grootste deel van het artikel vergeten af te drukken. Midden in het blad staat een enorme spread met de titel ‘Sylvie laat opvoeding aan Rafael over…’ en daaronder de verwijzing ‘Lees verder op de volgende pagina.’ Wie de bladzijde omslaat valt echter in het slot van het verhaal.

Mysterie

“Dat is scherp opgemerkt”, zegt hoofdredacteur Evert Santegoeds als we hem bellen om commentaar. “Jullie zijn er vroeg bij.”
Hij heeft nog geen klachten gekregen over het ontbreken van het artikel. Over de inhoud van het op mysterieuze wijze verdwenen stuk tekst wil hij geen mededelingen doen. “We komen er volgende week op terug. Het gaat om één kolom tekst”, aldus de hoofdredacteur van het vaak zo spraakmakende wekelijkse magazine. Volgens Santegoeds is het fout gegaan bij de lithograaf. Op moment van schrijven is niet bekend welke consequenties deze fout heeft.

Alternatieven

Mensen die snakken naar de liefdesverhalen van Rafael, Sylvie en Sabia, raden wij aan om deze week de Party te kopen. Daarin staat een (mogelijk ander) verhaal, maar wel met vrijwel dezelfde foto’s.