Puur Restaurant Week: alternatief uit eten

03-06-2013 19:00

Het is dan misschien meatless monday vandaag, we kunnen ons zo voorstellen dat je geen zin hebt om te koken. Dat is deze week geen probleem als je toch meatless wil eten vanavond. Of de rest van de week. Tijdens de Puur Restaurant Week kun je in verscheidene restaurants duurzaam en eerlijk eten.

Tot en met 9 juni kun je in deze restaurants een ‘Puur Menu’ vinden met biologisch, eerlijk en duurzame vis of helemaal vegetarisch. Volledig eerlijk en duurzaam bereid, om extra van je eten te genieten.

Duurzaam populairder

Duurzame ingrediĆ«nten zijn in de horeca steeds populairder. “Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediĆ«nten bepalend is voor de kwaliteit”, aldus Ramon Beuk, ambassadeur van de Puur Restaurant Week.

Puurste restaurant

De Veldkeuken in Culemborg is winnaar van de titel ‘Puurste Restaurant van Nederland 2013’. De winnaars van vorig jaar, Niels en Mirjam Gouda van Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee, zijn onze nieuwe ambassadeurs. Zij blijven zich inzetten voor nog meer pure gerechten op de menukaart.

Alle restaurants die meedoen aan de Puur Restaurant Week vind je hier.