Leven

Mooie studenten kun je nu ook liken

05-06-2013 16:45

Het is sinds afgelopen weekend zomer en als het zo warm wordt, lijkt het wel alsof alle mooie mensen weer naar buiten zijn gekomen. Misschien dat dat de laatste hype wel verklaart; Facebook-pagina’s waar je foto’s van die mooierd bij jou in de collegebanken kan liken. Of niet, natuurlijk.

België is trendsetter

Dat België ergens een trendsetter in is, dat klinkt bijna even geloofwaardig als een romantisch Duits lied. Maar toch lijkt dat het geval te zijn met deze ‘Parel van’-pagina’s.

De rage lijkt begonnen in Antwerpen, waar de pagina meer dan 2,000 likes heeft gekregen. Dat is niet bijzonder verbazingwekkend, gezien het beeldmateriaal.

parels

Daarnaast is er nog een tweede pagina voor de Universiteit van Antwerpen en een pagina waar je migrantenstudenten kan liken. Linkse correctmensen die boos worden in 3, 2, 1….

Daarnaast zijn er nog pagina’s voor leukerds van Artesis Plantijn en de Kdg Hogeschool.

Alleen in Delft

Parels van de RUG (Groningen) heeft nog geen tien like’s, de UvA een overweldigende 4 en die van de UU nog nul.

Alleen in Delft lijken studenten het nodig te vinden om foto’s van mooie studenten met elkaar te delen. Een logische verklaring? Er zijn veel minder vrouwen, dus zodra er één mooie vrouw gespot is lijkt het zo verbazingwekkend, dat het wel gedeeld móet worden.